AK Parti’de Karamürsel teşkilatının istifası alındı

Siyaset 28.06.2024 - 10:37, Güncelleme: 28.06.2024 - 10:37
 

AK Parti’de Karamürsel teşkilatının istifası alındı

AK Parti’de 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’ye kaybedilen ilçelerden olan Karamürsel teşkilatının istifası alındı.

ÇETİNKAYA ADAYDI AK Parti’de,  Karamürsel  İlçe eski Başkanı Sait Mete’nin yerel seçimlerde Karamürsel Belediye Başkanlığı için aday adayı olması sonrası AK Parti Karamürsel İlçe Başkanvekili Mecit Erdoğan, yerel seçim sürecinden itibaren ilçe başkanlığı görevini yürütüyordu. AK Parti seçim sürecinde, Karamürsel Belediye Başkan Adayı olarak da uzun süredir bu görevde bulunan Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın yardımcısı Karamürsel Belediye Başkanvekili Mesut Çetinkaya’yı gösterdi. TALUS KARARI TEBLİĞ ETTİ Çetinkaya’nın aday gösterilmesi sonrası Sait Mete, sosyal medya hesabından iğneleyici bir paylaşımda bulunmuştu. 31 Mart yerel seçimlerinde Karamürsel’in CHP’ye kaptırılmasının ardından İlçe Başkanvekili Mecit Erdoğan dahil tüm yönetimin istifası alındı. AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, önceki gün Karamürsel İlçe Başkanvekili Mecit Erdoğan’ı arayarak kararı tebliğ etti. Önümüzdeki günlerde  yeni ilçe başkanının atanması bekleniyor. 
AK Parti’de 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’ye kaybedilen ilçelerden olan Karamürsel teşkilatının istifası alındı.

ÇETİNKAYA ADAYDI

AK Parti’de,  Karamürsel  İlçe eski Başkanı Sait Mete’nin yerel seçimlerde Karamürsel Belediye Başkanlığı için aday adayı olması sonrası AK Parti Karamürsel İlçe Başkanvekili Mecit Erdoğan, yerel seçim sürecinden itibaren ilçe başkanlığı görevini yürütüyordu. AK Parti seçim sürecinde, Karamürsel Belediye Başkan Adayı olarak da uzun süredir bu görevde bulunan Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın yardımcısı Karamürsel Belediye Başkanvekili Mesut Çetinkaya’yı gösterdi.

TALUS KARARI TEBLİĞ ETTİ

Çetinkaya’nın aday gösterilmesi sonrası Sait Mete, sosyal medya hesabından iğneleyici bir paylaşımda bulunmuştu. 31 Mart yerel seçimlerinde Karamürsel’in CHP’ye kaptırılmasının ardından İlçe Başkanvekili Mecit Erdoğan dahil tüm yönetimin istifası alındı. AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, önceki gün Karamürsel İlçe Başkanvekili Mecit Erdoğan’ı arayarak kararı tebliğ etti. Önümüzdeki günlerde  yeni ilçe başkanının atanması bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.