Ak Partili Sarıgül İstifa Etti!

Gündem 04.10.2024 - 11:45, Güncelleme: 04.10.2024 - 11:45
 

Ak Partili Sarıgül İstifa Etti!

AK Parti Körfez Gençlik Kolları İlçe Başkanı Ahmet Sarıgül, istifa etti. AK Parti Körfez Gençlik Kolları İlçe Başkanı Ahmet Sarıgül, görevinden istifa etti.

AK Parti Körfez Gençlik Kolları İlçe Başkanı Ahmet Sarıgül, istifa etti. AK Parti Körfez Gençlik Kolları İlçe Başkanı Ahmet Sarıgül, görevinden istifa etti. Sarıgül sosyal medya hesabı üzerinden iş hayatındaki yoğunluk nedeniyle istifa ettiğini belirterek şu ifadelere yer verdi; GÖREVDEN AYRILMA NEDENİM AK Parti Körfez Gençlik Kolları Başkanlığı görevimi, iş hayatımdaki yoğunluk nedeniyle bırakmış bulunmaktayım. Bu kararımı, İl Gençlik Kolları Başkanımız, Körfez İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız ve siyasetimizin değerli büyükleriyle yapmış olduğum istişareler sonucu aldım. GÖREVİMDEN AFFIMI İSTEDİM İl Başkanımızdan, Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden affımı istedim. Bu görevi yürütmek, hayatımın ve gençliğimin en güzel yıllarında bana nasip oldu. GÖREVİM SÜRESİNCE YAPTIKLARIM Sayın Cumhurbaşkanımızın omuzlarından bir toz tanesi kadar yük alabilmek için dur durak bilmeden çalıştım. Bu süreçte 31 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Körfezimizde AK Belediyeciliğin devamı için çalışmış olmanın, bu yolda bir nefer olmanın haklı gururunu yaşıyorum. GELECEK İÇİN DİLEKLERİM İlerleyen süreçte yapılacak olan Gençlik Kolları Kongremizin ilçemiz için hayırlara vesile olmasını diliyor ve bu kutlu bayrağı devralacak Yeni Gençlik Kolları Başkanımızın her zaman destekçisi olacağımı belirtmek istiyorum. TEŞEKKÜRLERİM Bu bağlamda başta davasında bir nefer olmaktan gurur duyduğum Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik Kolları Genel Başkanımız Eyüp Kadir İNAN’a, Genel Merkez MKYK Üyemiz Mehmet CERAN’a, İl Başkanımız Şahin TALUS’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir BÜYÜKAKIN’a, İl Gençlik Kolları Başkanımız Çağatay ÇAĞLAYAN’a, İl Gençlik Kolları Başkan Vekilimiz aynı zamanda Geçmiş Dönem İlçe Gençlik Kolları Başkanlığımızı yapmış Doğan ORAK’a, Körfez İlçe Başkanımız Nurettin OKUDAN ve Yönetimine, Geçmiş Dönem İlçe Başkanlarımıza, Körfez Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Kurucu Gençlik Kolları Başkanımız Şener SÖĞÜT’e, Belediye Meclis Üyelerimize, Cumhur İttifakımızın İlçe Başkanlarına, Kadın Kolları Başkanımız Aysun DEMİR ve Yönetimine, Geçmiş Dönem Gençlik Kolları Başkanlarımıza, Ana Kademe Mahalle Başkanlarımıza, siyasi hayatımın ilk gününden bu yana bana her zaman doğruyu tavsiye eden aileme ve babam Bekir SARIGÜL’e, ilçemizin güzide basın mensuplarına, yaptığımız istişarelerde vermiş oldukları değerli fikirlerden dolayı siyasi büyüklerimize ve beraber omuz omuza yol yürüdüğüm yoldaşlarım, sırdaşlarım, genç kardeşlerime teşekkür ediyorum.
AK Parti Körfez Gençlik Kolları İlçe Başkanı Ahmet Sarıgül, istifa etti. AK Parti Körfez Gençlik Kolları İlçe Başkanı Ahmet Sarıgül, görevinden istifa etti.

AK Parti Körfez Gençlik Kolları İlçe Başkanı Ahmet Sarıgül, istifa etti.

AK Parti Körfez Gençlik Kolları İlçe Başkanı Ahmet Sarıgül, görevinden istifa etti. Sarıgül sosyal medya hesabı üzerinden iş hayatındaki yoğunluk nedeniyle istifa ettiğini belirterek şu ifadelere yer verdi;

GÖREVDEN AYRILMA NEDENİM

AK Parti Körfez Gençlik Kolları Başkanlığı görevimi, iş hayatımdaki yoğunluk nedeniyle bırakmış bulunmaktayım. Bu kararımı, İl Gençlik Kolları Başkanımız, Körfez İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız ve siyasetimizin değerli büyükleriyle yapmış olduğum istişareler sonucu aldım.

GÖREVİMDEN AFFIMI İSTEDİM

İl Başkanımızdan, Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden affımı istedim. Bu görevi yürütmek, hayatımın ve gençliğimin en güzel yıllarında bana nasip oldu.

GÖREVİM SÜRESİNCE YAPTIKLARIM

Sayın Cumhurbaşkanımızın omuzlarından bir toz tanesi kadar yük alabilmek için dur durak bilmeden çalıştım. Bu süreçte 31 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Körfezimizde AK Belediyeciliğin devamı için çalışmış olmanın, bu yolda bir nefer olmanın haklı gururunu yaşıyorum.

GELECEK İÇİN DİLEKLERİM

İlerleyen süreçte yapılacak olan Gençlik Kolları Kongremizin ilçemiz için hayırlara vesile olmasını diliyor ve bu kutlu bayrağı devralacak Yeni Gençlik Kolları Başkanımızın her zaman destekçisi olacağımı belirtmek istiyorum.

TEŞEKKÜRLERİM

Bu bağlamda başta davasında bir nefer olmaktan gurur duyduğum Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik Kolları Genel Başkanımız Eyüp Kadir İNAN’a, Genel Merkez MKYK Üyemiz Mehmet CERAN’a, İl Başkanımız Şahin TALUS’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir BÜYÜKAKIN’a, İl Gençlik Kolları Başkanımız Çağatay ÇAĞLAYAN’a, İl Gençlik Kolları Başkan Vekilimiz aynı zamanda Geçmiş Dönem İlçe Gençlik Kolları Başkanlığımızı yapmış Doğan ORAK’a, Körfez İlçe Başkanımız Nurettin OKUDAN ve Yönetimine, Geçmiş Dönem İlçe Başkanlarımıza, Körfez Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Kurucu Gençlik Kolları Başkanımız Şener SÖĞÜT’e, Belediye Meclis Üyelerimize, Cumhur İttifakımızın İlçe Başkanlarına, Kadın Kolları Başkanımız Aysun DEMİR ve Yönetimine, Geçmiş Dönem Gençlik Kolları Başkanlarımıza, Ana Kademe Mahalle Başkanlarımıza, siyasi hayatımın ilk gününden bu yana bana her zaman doğruyu tavsiye eden aileme ve babam Bekir SARIGÜL’e, ilçemizin güzide basın mensuplarına, yaptığımız istişarelerde vermiş oldukları değerli fikirlerden dolayı siyasi büyüklerimize ve beraber omuz omuza yol yürüdüğüm yoldaşlarım, sırdaşlarım, genç kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.