Alzheimer Yaşam Evi sakinleri bowling turnuvasında doyasıya eğlendi

Sağlık 20.09.2024 - 17:10, Güncelleme: 21.09.2024 - 15:10
 

Alzheimer Yaşam Evi sakinleri bowling turnuvasında doyasıya eğlendi

İzmit Belediyesi, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde farkındalık oluşturabilmek adına Alzheimer Yaşam Evi misafirleri ve aileleriyle bowling turnuvasında buluştu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit’e kazandırdığı Alzheimer Yaşam Evi Alzheimer hastaları ve ailelerine umut olmaya devam ediyor. Çağımızın en yaygın hastalıklarından biri olan Alzheimer’ın yarattığı olumsuz etkileri azaltarak hem de hastaları sosyal hayata kazandıran İzmit Belediyesi Alzheimer Yaşam Evi, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde de farkındalık oluşturmayı sürdürüyor.    AİLELER MEMNUN KALDI  Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Alzheimer Yaşam Evi, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde farkındalık oluşturmak için Alzheimer hastaları ve ailelerine yönelik bowling turnuvası düzenledi. Alzheimer yaşam evi hemşiresi Pınar Türker eşliğinde gerçekleştirilen bowling turnuvası renkli anlara sahne oldu. Etkinlikten memnun kalan aileler Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.
İzmit Belediyesi, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde farkındalık oluşturabilmek adına Alzheimer Yaşam Evi misafirleri ve aileleriyle bowling turnuvasında buluştu
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit’e kazandırdığı Alzheimer Yaşam Evi Alzheimer hastaları ve ailelerine umut olmaya devam ediyor. Çağımızın en yaygın hastalıklarından biri olan Alzheimer’ın yarattığı olumsuz etkileri azaltarak hem de hastaları sosyal hayata kazandıran İzmit Belediyesi Alzheimer Yaşam Evi, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde de farkındalık oluşturmayı sürdürüyor. 
 
AİLELER MEMNUN KALDI 
Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Alzheimer Yaşam Evi, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde farkındalık oluşturmak için Alzheimer hastaları ve ailelerine yönelik bowling turnuvası düzenledi. Alzheimer yaşam evi hemşiresi Pınar Türker eşliğinde gerçekleştirilen bowling turnuvası renkli anlara sahne oldu. Etkinlikten memnun kalan aileler Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.