Arjantinli Ruben İzmit’te Kocaelispor taraftarı ile buluştu

Spor 22.07.2024 - 09:55, Güncelleme: 22.07.2024 - 09:55
 

Arjantinli Ruben İzmit’te Kocaelispor taraftarı ile buluştu

Arjantin’den şehrimize gelen radyocu ve spor muhabiri Ruben Aristimuño İzmit’e gelmesinin ardından taraftar ile buluştu.

Arjantin Nueva Chicago takımın amigosu radyocu ve spor muhabiri Ruben Aristimuño Cumartesi günü İzmit’e gelmişti. Rahmetli Erkan Çakır’ın ailesini ziyaret ederek onlara hazırladığı bayrağı hediye eden Ruben gün içinde şehri karış karış gezdi. İzmit sokaklarında Kocaelisporlu taraftarlar ile fotoğraf çekinen Ruben, Kocaeli Stadyumu’nuda ziyaret etti. TARAFTAR İLE BULUŞTU Kocaeli Stadyumunu gezen Arjantinli Ruben akşam saatlerinde Kocaelispor Sosyal Tesisleri’nde taraftar ile buluştu. Ruben sonrasında İstanbul’a giderek tarihi mekanları ziyaret etti.
Arjantin’den şehrimize gelen radyocu ve spor muhabiri Ruben Aristimuño İzmit’e gelmesinin ardından taraftar ile buluştu.

Arjantin Nueva Chicago takımın amigosu radyocu ve spor muhabiri Ruben Aristimuño Cumartesi günü İzmit’e gelmişti. Rahmetli Erkan Çakır’ın ailesini ziyaret ederek onlara hazırladığı bayrağı hediye eden Ruben gün içinde şehri karış karış gezdi. İzmit sokaklarında Kocaelisporlu taraftarlar ile fotoğraf çekinen Ruben, Kocaeli Stadyumu’nuda ziyaret etti.

TARAFTAR İLE BULUŞTU

Kocaeli Stadyumunu gezen Arjantinli Ruben akşam saatlerinde Kocaelispor Sosyal Tesisleri’nde taraftar ile buluştu. Ruben sonrasında İstanbul’a giderek tarihi mekanları ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.