Atilla Ağırbaş’ın ‘Araftan Yaşama’ kişisel sergisi Cumhuriyet Sanat Galerisi’nde açılıyor

Gündem 14.10.2024 - 11:00, Güncelleme: 15.10.2024 - 11:06
 

Atilla Ağırbaş’ın ‘Araftan Yaşama’ kişisel sergisi Cumhuriyet Sanat Galerisi’nde açılıyor

İzmit Belediyesi Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi, Atilla Ağırbaş’ın ‘Araftan Yaşama’ adlı kişisel resim sergisine ev sahipliği yapacak

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi, Atilla Ağırbaş’ın ‘Araftan Yaşama’ isimli kişisel resim sergisine ev sahipliği yapacak. Pandemi döneminin ardından yaşamam yeniden tutunanların hikâyesini anlatan serginin açılışı bu akşam 17.00’de gerçekleşecek.    18 EKİM’E KADAR ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLAYACAK Sergide 2019-2023 yılları arasında üretilmiş olan 26 adet yağlı boya ve akrilik boya eserler yer alıyor. Sergide aynı zamanda Ece Özbaş’ın eserlere atfettiği yazılar ve kitaplar bulunuyor. Gerçeküstü kompozisyonlara yer verilen eserlerde fırça ve spatula ile üst üste kompozisyon tekniği kullanılması dikkat çekiyor. Sergi, 18 Ekim tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. 
İzmit Belediyesi Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi, Atilla Ağırbaş’ın ‘Araftan Yaşama’ adlı kişisel resim sergisine ev sahipliği yapacak
İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi, Atilla Ağırbaş’ın ‘Araftan Yaşama’ isimli kişisel resim sergisine ev sahipliği yapacak. Pandemi döneminin ardından yaşamam yeniden tutunanların hikâyesini anlatan serginin açılışı bu akşam 17.00’de gerçekleşecek. 
 
18 EKİM’E KADAR ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLAYACAK
Sergide 2019-2023 yılları arasında üretilmiş olan 26 adet yağlı boya ve akrilik boya eserler yer alıyor. Sergide aynı zamanda Ece Özbaş’ın eserlere atfettiği yazılar ve kitaplar bulunuyor. Gerçeküstü kompozisyonlara yer verilen eserlerde fırça ve spatula ile üst üste kompozisyon tekniği kullanılması dikkat çekiyor. Sergi, 18 Ekim tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.