Baraçlı’dan, Vali Yavuz’a ziyaret

Kocaeli 05.07.2024 - 12:09, Güncelleme: 05.07.2024 - 12:09
 

Baraçlı’dan, Vali Yavuz’a ziyaret

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Vali Seddar Yavuz’u ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Balamir Gündoğdu’dan boşalan genel sekreterlik görevine Hayri Baraçlı atanmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bu kararı duyurmuştu. Kararın ardından Genel Sekreter Hayri Baraçlı çalışmalarına ve ziyaretlerine devam ediyor.  Geçtiğimiz hafta UKOME toplantısına da katılan Baraçlı son olarak Vali Seddar Yavuz’u ziyaret etti. ‘PROJELER İLE İLGİLİ İSTİŞARELERDE BULUNDUK’ Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan ve Vali Yavuz ile ilimizdeki projelerle ilgili görüştüklerini ifade eden Genel Sekreter Baraçlı, “Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz'u ziyaretimizde şehrimizde sürdürdüğümüz projelerle ilgili istişarelerde bulunduk. Nazik kabulünden dolayı Sayın Valimize teşekkür ederim” dedi.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Vali Seddar Yavuz’u ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Balamir Gündoğdu’dan boşalan genel sekreterlik görevine Hayri Baraçlı atanmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bu kararı duyurmuştu. Kararın ardından Genel Sekreter Hayri Baraçlı çalışmalarına ve ziyaretlerine devam ediyor.  Geçtiğimiz hafta UKOME toplantısına da katılan Baraçlı son olarak Vali Seddar Yavuz’u ziyaret etti.

‘PROJELER İLE İLGİLİ İSTİŞARELERDE BULUNDUK’

Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan ve Vali Yavuz ile ilimizdeki projelerle ilgili görüştüklerini ifade eden Genel Sekreter Baraçlı, “Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz'u ziyaretimizde şehrimizde sürdürdüğümüz projelerle ilgili istişarelerde bulunduk. Nazik kabulünden dolayı Sayın Valimize teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.