Başkan Söğüt’ten genç sporculara ziyaret

Spor 03.10.2024 - 15:53, Güncelleme: 03.10.2024 - 15:53
 

Başkan Söğüt’ten genç sporculara ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Gençlerbirliği A Takımı sporcularını ziyaret etti. Gençlerden kurulu takımla sohbet eden Söğüt, “Sizlere yakışan bir sezon geçireceğinize eminim” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Gençlerbirliği A Takımı sporcularını ziyaret etti. Alparslan Türkeş Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen idmanı ziyaret eden Başkan Söğüt’e Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Baş, Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü yöneticileri de eşlik etti. Tek tek sporcularla sohbet eden Başkan Söğüt, baklava ikramında bulundu. EN GENÇ TAKIM Başkan Söğüt’e çalışmalar hakkında bilgi aktaran Gençlik ve Spor İşleri Müdürü Ali Osman Baş, “Gençlerden oluşan bir takımız. Bu yaş kategorisinde takım olarak sadece biz varız. Bu takımla birlikte bir ilki gerçekleştiriyoruz. Süper Amatör grubunda kendilerinden yaşça büyük rakipleriyle mücadele edecekler ve bizler başaracaklarına inanıyoruz” dedi.     SOHBET ETTİ, BAŞARILAR DİLEDİ Gençlere duyduğu güveni her fırsatta dile getiren Başkan Söğüt, genç futbolculara başarılar diledi. Başkan Söğüt, “Gençlerimiz bizim için çok önemli, hepinize başarılar diliyorum. Size güveniyorum ve güzel bir sezon geçirmenizi diliyorum. Sizlerin bu yaşlardaki tecrübeleri ileri ki futbol hayatınızda büyük kazanım sağlayacak” dedi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Gençlerbirliği A Takımı sporcularını ziyaret etti. Gençlerden kurulu takımla sohbet eden Söğüt, “Sizlere yakışan bir sezon geçireceğinize eminim” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Gençlerbirliği A Takımı sporcularını ziyaret etti. Alparslan Türkeş Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen idmanı ziyaret eden Başkan Söğüt’e Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Baş, Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü yöneticileri de eşlik etti. Tek tek sporcularla sohbet eden Başkan Söğüt, baklava ikramında bulundu.

EN GENÇ TAKIM

Başkan Söğüt’e çalışmalar hakkında bilgi aktaran Gençlik ve Spor İşleri Müdürü Ali Osman Baş, “Gençlerden oluşan bir takımız. Bu yaş kategorisinde takım olarak sadece biz varız. Bu takımla birlikte bir ilki gerçekleştiriyoruz. Süper Amatör grubunda kendilerinden yaşça büyük rakipleriyle mücadele edecekler ve bizler başaracaklarına inanıyoruz” dedi.

 

 

SOHBET ETTİ, BAŞARILAR DİLEDİ

Gençlere duyduğu güveni her fırsatta dile getiren Başkan Söğüt, genç futbolculara başarılar diledi. Başkan Söğüt, “Gençlerimiz bizim için çok önemli, hepinize başarılar diliyorum. Size güveniyorum ve güzel bir sezon geçirmenizi diliyorum. Sizlerin bu yaşlardaki tecrübeleri ileri ki futbol hayatınızda büyük kazanım sağlayacak” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.