Başkan Tahir Büyükakın'dan Muhalefete Cevap: "İşte Yaptığımız İcraat!"

Kocaeli 23.05.2024 - 14:25, Güncelleme: 23.05.2024 - 14:25
 

Başkan Tahir Büyükakın'dan Muhalefete Cevap: "İşte Yaptığımız İcraat!"

KBB Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın şahsi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Değerli Kocaeli halkıyla birlikte yaptığımız büyük bir projeyi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum! Muhalefetin "peşkeş çekildi" dediği yeri, işte kime peşkeş çektiğimize bir bakın! 960.000 metrekarelik denize sıfır alanda devasa bir Millet Bahçesi inşa ettik! Bu bahçe, içerisinde millet kıraathanesi, amfi tiyatro, yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, spor alanları ve daha birçok imkan sunuyor. Üstelik Türkiye’nin en güzel manzaralı modern kütüphanesini de buraya açtık! Gençlerimiz rahat bir ortamda okuyabilir, araştırma yapabilir ve çalışabilirler. Belediyemize ait deniz sıfır restoranlar ve kafelerde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Millet Bahçesi’nde ayrıca Türk İslam Bahçesi, Hobbit Evleri, Koku Bahçesi, Gülistan, Dinlenme Alanları ve 1.110 araçlık otopark da yer alıyor. Laf değil, icraat! Sizler için daha yaşanabilir bir Kocaeli için çalışmaya devam edeceğiz.
KBB Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın şahsi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Değerli Kocaeli halkıyla birlikte yaptığımız büyük bir projeyi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum! Muhalefetin "peşkeş çekildi" dediği yeri, işte kime peşkeş çektiğimize bir bakın!

960.000 metrekarelik denize sıfır alanda devasa bir Millet Bahçesi inşa ettik! Bu bahçe, içerisinde millet kıraathanesi, amfi tiyatro, yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, spor alanları ve daha birçok imkan sunuyor. Üstelik Türkiye’nin en güzel manzaralı modern kütüphanesini de buraya açtık! Gençlerimiz rahat bir ortamda okuyabilir, araştırma yapabilir ve çalışabilirler.

Belediyemize ait deniz sıfır restoranlar ve kafelerde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Millet Bahçesi’nde ayrıca Türk İslam Bahçesi, Hobbit Evleri, Koku Bahçesi, Gülistan, Dinlenme Alanları ve 1.110 araçlık otopark da yer alıyor.

Laf değil, icraat! Sizler için daha yaşanabilir bir Kocaeli için çalışmaya devam edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.