BAŞKAN YILDIRIM'DAN TAZİYE MESAJI

Gebze 23.07.2024 - 12:33, Güncelleme: 23.07.2024 - 12:38
 

BAŞKAN YILDIRIM'DAN TAZİYE MESAJI

Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım, Dilovası Belediye eski Başkan Yardımcısı ve Deva Partisi Gebze İlçe Kurucu Başkanı Avukat Kemal Memiş'in vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı.

Yaklaşık 15 gün önce lösemi olduğunu öğrenen ve tedavi sürecine başlayan Kemal Memiş, dün gece aniden tansiyonunun düşmesi sonucu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. 49 yaşında aramızdan ayrılan Merhum Memiş'in cenazesi, Dilovası Kayapınar Mahallesi'nde bulunan İmam Buhari Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak namazın ardından toprağa verilecektir. Nihat Yıldırım, yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi: "Değerli dostum, yol arkadaşım Avukat Kemal Memiş'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Kendisinin ailemize, dostlarına ve hizmet ettiği topluma katkıları her zaman hatırlanacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."
Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım, Dilovası Belediye eski Başkan Yardımcısı ve Deva Partisi Gebze İlçe Kurucu Başkanı Avukat Kemal Memiş'in vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı.

Yaklaşık 15 gün önce lösemi olduğunu öğrenen ve tedavi sürecine başlayan Kemal Memiş, dün gece aniden tansiyonunun düşmesi sonucu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. 49 yaşında aramızdan ayrılan Merhum Memiş'in cenazesi, Dilovası Kayapınar Mahallesi'nde bulunan İmam Buhari Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak namazın ardından toprağa verilecektir.

Nihat Yıldırım, yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli dostum, yol arkadaşım Avukat Kemal Memiş'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Kendisinin ailemize, dostlarına ve hizmet ettiği topluma katkıları her zaman hatırlanacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.