ÇARŞAMBA BULUŞMALARI BAHANE SİMİT-ÇAY ŞAHANE!

Gebze 07.08.2024 - 18:25, Güncelleme: 07.08.2024 - 18:28
 

ÇARŞAMBA BULUŞMALARI BAHANE SİMİT-ÇAY ŞAHANE!

Gebze huzurevinde her hafta bir araya gelindiği, büyüklerin taleplerinin dinlendiği ‘’Çarşamba Buluşmaları’’ renkli görüntülere sahne oluyor.

Kurumun içinde her Çarsamba günü huzurevi idarecileri ve huzurevinde kalan yaşlıların bir araya gelip karşılıklı sorunlarin paylaşıldığı simitlerin yendiği çayların içildiği etkinlikte hem sohbet ediliyor hem de talep ve sorunlar konuşuluyor.   Kuruluş Müdürü Özgür Arden Avinç,  etkinlik ve katkı sunanlarla ilgili şu açıklamayı yaptı; ‘’Gebze Huzurevi Müdürlüğü olarak, sakinlerimize yönelik her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz 'Geleneksel Çarşamba Buluşmalari' etkinliği kapsamında, Darıca SHM Müdürü Ridvan Gülmez ve Darıca Yaşlılarla Dayanışma Derneği önceki dönem Başkanı Kudret Sekban'ın da katılımı ile yaşlılarımızla kahvaltıda bu hafta araya geldik. Sohbet tadında güzel vakit geçirdikleri gözlemlenen büyüklerimizin görüş ve talepleri ele alındı. Katkıları sebebiyle Kudret Hanıma teşekkürlerimi sunuyorum’’
Gebze huzurevinde her hafta bir araya gelindiği, büyüklerin taleplerinin dinlendiği ‘’Çarşamba Buluşmaları’’ renkli görüntülere sahne oluyor.

Kurumun içinde her Çarsamba günü huzurevi idarecileri ve huzurevinde kalan yaşlıların bir araya gelip karşılıklı sorunlarin paylaşıldığı simitlerin yendiği çayların içildiği etkinlikte hem sohbet ediliyor hem de talep ve sorunlar konuşuluyor.  
Kuruluş Müdürü Özgür Arden Avinç,  etkinlik ve katkı sunanlarla ilgili şu açıklamayı yaptı; ‘’Gebze Huzurevi Müdürlüğü olarak, sakinlerimize yönelik her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz 'Geleneksel Çarşamba Buluşmalari' etkinliği kapsamında, Darıca SHM Müdürü Ridvan Gülmez ve Darıca Yaşlılarla Dayanışma Derneği önceki dönem Başkanı Kudret Sekban'ın da katılımı ile yaşlılarımızla kahvaltıda bu hafta araya geldik. Sohbet tadında güzel vakit geçirdikleri gözlemlenen büyüklerimizin görüş ve talepleri ele alındı. Katkıları sebebiyle Kudret Hanıma teşekkürlerimi sunuyorum’’

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.