Çayırova Kaymakamı: “Asla öğrenci cinayeti değil”

Gündem 27.06.2024 - 10:39, Güncelleme: 27.06.2024 - 10:39
 

Çayırova Kaymakamı: “Asla öğrenci cinayeti değil”

Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç’ın trafikte seyir halinde olduğu esnada genç birisi tarafından öldürülmesiyle ilgili detayları Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal'dan açıklama geldi.

Olay, bu sabah saatlerinde Çayırova Kültür Merkezi yakınlarında bulunan PTT şubesi yanında meydana geldi. Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç, trafikte seyir halinde olduğu esnada 17 yaşında olduğu iddia edilen bir kişi tarafından başından vuruldu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde Çoğaç'ın hayatını kaybettiği belirlendi. ZANLIYI TANIMIYORLAR Gebze Yenigün gazetesi'nde yer alan habere göre Sosyal medyada gündem olan cinayetle ilgili konuşan Kaymakam Önal, özellikle Çoğaç’ın öğrencisi tarafından öldürüldüğü haberlerini ve paylaşımlarını yalanladı. Önal açıklamasında “ Genç birisinin bu cinayeti işlediğini biliyoruz. Elimizde olay anını gösteren kamera görüntüleri mevcut. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, olayı gerçekleştiren zanlı asla okulun öğrencisi değil. Ne eski ne de yeni okulla uzaktan yakından ilişiği yok. Ben merhum hocamızın görevde olduğu okulla gittim öğretmen arkadaşlarımızla bizzat görüştüm hiç biri zanlıyı tanımıyor. Onun dışında şuan için olayın gerçekleşme sebebiyle ilgili bir bilgiye sahip değiliz. Emniyet güçlerimiz zanlının yakalanması için seferberlik ilan etmiş durumda, inşallah ta bulup yakalayıp adalete teslim edeceğiz. Çayırova’mıza ve eğitim camiamıza başsağlığı dileklerimi iletiyorum” dedi.
Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç’ın trafikte seyir halinde olduğu esnada genç birisi tarafından öldürülmesiyle ilgili detayları Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal'dan açıklama geldi.

Olay, bu sabah saatlerinde Çayırova Kültür Merkezi yakınlarında bulunan PTT şubesi yanında meydana geldi. Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç, trafikte seyir halinde olduğu esnada 17 yaşında olduğu iddia edilen bir kişi tarafından başından vuruldu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde Çoğaç'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

ZANLIYI TANIMIYORLAR

Gebze Yenigün gazetesi'nde yer alan habere göre Sosyal medyada gündem olan cinayetle ilgili konuşan Kaymakam Önal, özellikle Çoğaç’ın öğrencisi tarafından öldürüldüğü haberlerini ve paylaşımlarını yalanladı. Önal açıklamasında “ Genç birisinin bu cinayeti işlediğini biliyoruz. Elimizde olay anını gösteren kamera görüntüleri mevcut. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, olayı gerçekleştiren zanlı asla okulun öğrencisi değil. Ne eski ne de yeni okulla uzaktan yakından ilişiği yok. Ben merhum hocamızın görevde olduğu okulla gittim öğretmen arkadaşlarımızla bizzat görüştüm hiç biri zanlıyı tanımıyor. Onun dışında şuan için olayın gerçekleşme sebebiyle ilgili bir bilgiye sahip değiliz. Emniyet güçlerimiz zanlının yakalanması için seferberlik ilan etmiş durumda, inşallah ta bulup yakalayıp adalete teslim edeceğiz. Çayırova’mıza ve eğitim camiamıza başsağlığı dileklerimi iletiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.