Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut:

Gündem 24.10.2024 - 11:31, Güncelleme: 24.10.2024 - 11:31
 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut:

"İsrail Türkiye’ye nasıl saldıracak" diye olayı küçültmeye çalışanlar, iyi okuyun!

Neden TUSAŞ? Türkiye’nin 5. Nesil uçak alımına, proje ortaklığına, tedarik etmesine engel olan küresel güçler, TÜRKİYE’nin kendi muharip uçağını insansız hava araçlarını yaptığı tesise saldırıyor! Daha doğrusu köpeklerini saldırtıyor! Ne zaman? "Terör bitsin" çağrısı yapıldığının ertesi günü! BAŞKAN ERDOĞAN TÜRKİYE’nin 100 yıllık batı emperyalizmine esaretine son verme yolunda BRİCS ZİRVESİNDE olduğu saatlerde! Akıl tutulması yaşayanlar, hala soruyor musunuz; Türkiye’ye nasıl saldıracaklar! TÜRK YURDUNA yönelik küresel saldırı çoktan başladı! UYKUDAKİLER UYANSIN!  
"İsrail Türkiye’ye nasıl saldıracak" diye olayı küçültmeye çalışanlar, iyi okuyun!

Neden TUSAŞ?

Türkiye’nin 5. Nesil uçak alımına, proje ortaklığına, tedarik etmesine engel olan küresel güçler, TÜRKİYE’nin kendi muharip uçağını insansız hava araçlarını yaptığı tesise saldırıyor! Daha doğrusu köpeklerini saldırtıyor!

Ne zaman?

"Terör bitsin" çağrısı yapıldığının ertesi günü!

BAŞKAN ERDOĞAN TÜRKİYE’nin 100 yıllık batı emperyalizmine esaretine son verme yolunda BRİCS ZİRVESİNDE olduğu saatlerde!

Akıl tutulması yaşayanlar, hala soruyor musunuz; Türkiye’ye nasıl saldıracaklar!

TÜRK YURDUNA yönelik küresel saldırı çoktan başladı!

UYKUDAKİLER UYANSIN!

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.