Diliskelesi, Feriköy’de kayıp: 2-1

Spor 09.11.2023 - 16:42, Güncelleme: 09.11.2023 - 16:42
 

Diliskelesi, Feriköy’de kayıp: 2-1

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden Diliskelesispor, maç fazlasıyla grup lideri olan Feriköy’e 2-1 mağlup oldu

EV SAHİBİ PENALTIYLA KAZANDI Diliskelesispor, Bölgesel Amatör Lig’in 4. Haftasında, maç fazlasıyla lider olan Feriköy ile deplasmanda mücadele etti. Temsilcimiz maçta iyi bir mücadele ortaya koysa da, kaybetmekten kaçamadı. Feriköy, 39. dakikada Yusuf Enes Çoşkun ile öne geçti. Temsilcimiz 82. dakikada Abdülbaki Kılıç ile skoru dengelese de, Feriköy 85’de penaltı kazandı. Topun başına geçen Görkem Özkül skoru belirledi. Diliskelesi, deplasmanda Feriköy’e 2-1 mağlup oldu.  
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden Diliskelesispor, maç fazlasıyla grup lideri olan Feriköy’e 2-1 mağlup oldu

EV SAHİBİ PENALTIYLA KAZANDI

Diliskelesispor, Bölgesel Amatör Lig’in 4. Haftasında, maç fazlasıyla lider olan Feriköy ile deplasmanda mücadele etti. Temsilcimiz maçta iyi bir mücadele ortaya koysa da, kaybetmekten kaçamadı. Feriköy, 39. dakikada Yusuf Enes Çoşkun ile öne geçti. Temsilcimiz 82. dakikada Abdülbaki Kılıç ile skoru dengelese de, Feriköy 85’de penaltı kazandı. Topun başına geçen Görkem Özkül skoru belirledi. Diliskelesi, deplasmanda Feriköy’e 2-1 mağlup oldu.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.