Dilovası'nda Iğdırlılar Derneği Açıldı

Dilovası 23.07.2024 - 11:44, Güncelleme: 23.07.2024 - 11:44
 

Dilovası'nda Iğdırlılar Derneği Açıldı

Dilovası'nda Iğdırlılar Derneği, görkemli bir törenle açıldı. Açılış törenine, Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım'ın yanı sıra Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Necati Temiz, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Dilovası Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Şükrü Gözalan ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Bölgemizin hatırı sayılır iş adamlarından SMA Metro Star Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Örs ve ÖZ-KA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Kaya da derneğe üye olan isimler arasında yer aldı. "Başarılı Çalışmalar Diliyorum" Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım, yaptığı konuşmada derneğin önemine değinerek, "Dilovası Iğdırlılar Derneği'nin açılışında bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu derneğin, Iğdırlılar arasındaki birlik ve beraberliği güçlendireceğine inanıyorum. Dernek Başkanımız Beşir Yıldırım ve yönetimlerine çalışmalarında başarılar diliyorum," dedi. Derneğin Amacı ve Vizyonu Dernek Başkanı Beşir Yıldırım, açılış konuşmasında derneğin amaçlarını ve vizyonunu anlatarak, "Iğdırlılar olarak bir araya gelerek kültürel değerlerimizi yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için bu derneği kurduk. Dilovası'nda Iğdır'ı ve Iğdırlıları en iyi şekilde temsil etmek, sosyal ve kültürel etkinliklerle topluma katkı sağlamak istiyoruz," ifadelerini kullandı. Yoğun Katılım Açılışa, Dilovası halkının yanı sıra çevre ilçelerden de çok sayıda Iğdırlı ve siyasi partilerin ilçe başkanları ve birçok STK temsilcisi yer aldı. Törende yapılan konuşmaların ardından dernek binası gezildi ve ikramlar yapıldı. Yeni kurulan derneğin, Dilovası'ndaki Iğdırlılar arasında bir bağ kurarak, önemli projelere imza atması bekleniyor. Dilovası Iğdırlılar Derneği'nin açılışı, ilçede heyecan ve umutla karşılandı. Bu tür sivil toplum örgütlerinin, toplumda birlik ve dayanışmayı pekiştireceği vurgulandı.
Dilovası'nda Iğdırlılar Derneği, görkemli bir törenle açıldı. Açılış törenine, Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım'ın yanı sıra Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Necati Temiz, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Dilovası Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Şükrü Gözalan ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Bölgemizin hatırı sayılır iş adamlarından SMA Metro Star Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Örs ve ÖZ-KA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Kaya da derneğe üye olan isimler arasında yer aldı.

"Başarılı Çalışmalar Diliyorum"
Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım, yaptığı konuşmada derneğin önemine değinerek, "Dilovası Iğdırlılar Derneği'nin açılışında bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu derneğin, Iğdırlılar arasındaki birlik ve beraberliği güçlendireceğine inanıyorum. Dernek Başkanımız Beşir Yıldırım ve yönetimlerine çalışmalarında başarılar diliyorum," dedi.

Derneğin Amacı ve Vizyonu
Dernek Başkanı Beşir Yıldırım, açılış konuşmasında derneğin amaçlarını ve vizyonunu anlatarak, "Iğdırlılar olarak bir araya gelerek kültürel değerlerimizi yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için bu derneği kurduk. Dilovası'nda Iğdır'ı ve Iğdırlıları en iyi şekilde temsil etmek, sosyal ve kültürel etkinliklerle topluma katkı sağlamak istiyoruz," ifadelerini kullandı.

Yoğun Katılım
Açılışa, Dilovası halkının yanı sıra çevre ilçelerden de çok sayıda Iğdırlı ve siyasi partilerin ilçe başkanları ve birçok STK temsilcisi yer aldı. Törende yapılan konuşmaların ardından dernek binası gezildi ve ikramlar yapıldı. Yeni kurulan derneğin, Dilovası'ndaki Iğdırlılar arasında bir bağ kurarak, önemli projelere imza atması bekleniyor.

Dilovası Iğdırlılar Derneği'nin açılışı, ilçede heyecan ve umutla karşılandı. Bu tür sivil toplum örgütlerinin, toplumda birlik ve dayanışmayı pekiştireceği vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.