Ece Gökdemir'in Büyük Başarısı!

Gebze 09.07.2024 - 15:22, Güncelleme: 09.07.2024 - 15:22
 

Ece Gökdemir'in Büyük Başarısı!

Gebze’de bulunan ES Sanat Kişisel Gelişim Kursu'nda eğitim gören Ece Gökdemir, Türkiye’nin ilk Güzel Sanatlar Müzik İlkokul Yetenek Sınavını kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Ece Gökdemir, bu önemli sınavı geçerek, ilkokul ve ortaokul eğitimine Türkiye'nin ilk tematik projesini hayata geçiren Ankara Üniversitesi Güzel Sanatlar Yerleşkesinde devam edecek. Milli Eğitim Bakanlığı ile Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi arasında Ocak ayında imzalanan iş birliği protokolü, Müzik Güzel Sanatlar İlköğretim Okulu ve Güzel Sanatlar Lisesi kurulmasını öngörüyor. Bu kapsamda düzenlenen yetenek sınavında üstün bir performans gösteren Ece Gökdemir, geleceğin başarılı sanatçılarından biri olma yolunda önemli bir adım atmış oldu. ES Sanat Kişisel Gelişim Kursu öğrencisi Ece Gökdemir'in bu büyük başarısı, eğitim aldığı kurumun gurur kaynağı oldu.  
Gebze’de bulunan ES Sanat Kişisel Gelişim Kursu'nda eğitim gören Ece Gökdemir, Türkiye’nin ilk Güzel Sanatlar Müzik İlkokul Yetenek Sınavını kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Ece Gökdemir, bu önemli sınavı geçerek, ilkokul ve ortaokul eğitimine Türkiye'nin ilk tematik projesini hayata geçiren Ankara Üniversitesi Güzel Sanatlar Yerleşkesinde devam edecek.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi arasında Ocak ayında imzalanan iş birliği protokolü, Müzik Güzel Sanatlar İlköğretim Okulu ve Güzel Sanatlar Lisesi kurulmasını öngörüyor. Bu kapsamda düzenlenen yetenek sınavında üstün bir performans gösteren Ece Gökdemir, geleceğin başarılı sanatçılarından biri olma yolunda önemli bir adım atmış oldu.

ES Sanat Kişisel Gelişim Kursu öğrencisi Ece Gökdemir'in bu büyük başarısı, eğitim aldığı kurumun gurur kaynağı oldu.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.