Emir için Göztepe ve Kocaelispor arasında köşe kapmaca!

Spor 23.07.2024 - 10:32, Güncelleme: 23.07.2024 - 10:32
 

Emir için Göztepe ve Kocaelispor arasında köşe kapmaca!

Geçtiğimiz sezon Kocaelispor forması ile iyi bir performans gösteren Emir Ortakaya için tüm şartlar zorlanırken Göztepe’nin oyuncu için ısrarcı olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe’nin 20 yaşındaki stoperi Emir Ortakaya için Kocaelispor dün satın alma opsiyonu ile birlikte kiralama teklifini iletmişti. Süper Lig’e yükselen Göztepe takımının da Emir Ortakaya için Fenerbahçe’ye teklif ilettiği öğrenildi. İKİ TAKIMDA ISRARCI Kocaelispor ve Göztepe, Emir Ortakaya’nın transferi için tüm şartları zorlarken Emir Ortakaya’nın kararına göre transferin yönü belirlenecek. Kocaelispor Başkanı Recep Durul daha önceden Emir Ortakaya için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşmüştü. Olumlu geçen görüşme sonrası teklifte kulübe iletilmişti. FENERBAHÇE KADRODA DÜŞÜNMÜYOR Kocaelispor Teknik Direktörü Mourinho, Emir Ortakaya için takım planlamasında yer almayacağını görüşünü yönetime iletti. Bu sebeple Emir Ortakaya için gelen teklifler değerlendirmeye alınacak.  
Geçtiğimiz sezon Kocaelispor forması ile iyi bir performans gösteren Emir Ortakaya için tüm şartlar zorlanırken Göztepe’nin oyuncu için ısrarcı olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe’nin 20 yaşındaki stoperi Emir Ortakaya için Kocaelispor dün satın alma opsiyonu ile birlikte kiralama teklifini iletmişti. Süper Lig’e yükselen Göztepe takımının da Emir Ortakaya için Fenerbahçe’ye teklif ilettiği öğrenildi.

İKİ TAKIMDA ISRARCI

Kocaelispor ve Göztepe, Emir Ortakaya’nın transferi için tüm şartları zorlarken Emir Ortakaya’nın kararına göre transferin yönü belirlenecek. Kocaelispor Başkanı Recep Durul daha önceden Emir Ortakaya için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşmüştü. Olumlu geçen görüşme sonrası teklifte kulübe iletilmişti.

FENERBAHÇE KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Kocaelispor Teknik Direktörü Mourinho, Emir Ortakaya için takım planlamasında yer almayacağını görüşünü yönetime iletti. Bu sebeple Emir Ortakaya için gelen teklifler değerlendirmeye alınacak.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.