KÜTÜPHANELER

FARABİ'DE MOBİNG

Darıca 10.05.2024 - 14:47, Güncelleme: 10.05.2024 - 15:02
 

FARABİ'DE MOBİNG

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde neler oluyor? Bölgemizde hizmet vermekte olan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde genel cerrahi kliniğinde görev yapmakta olan doktorlara, hakları olan nöbet muafiyetini kullandıkları için hastane yönetimi tarafından mobbing uygulanmaktadır.

Hastanede genel cerrahi kliniğinde görevli beş uzman hekime yasal haklarını kullandıkları için aniden 02.04.2024 tarihi itibariyle 2 aylığına hizmet ihtiyacına binaen kılıfıyla ildeki çeşitli hastanelere geçici görevlendirmeler  yapılmıştır. Özellikle Batı yakası diye tabir ettiğimiz Gebze Darıca Dilovası ve Çayırova'daki hastanelerde doktor açıkları olmasına rağmen bölgemizde hizmet vermekte olan Farabi'de yaşananlar hastanede neler oluyor sorusunu gündeme getirdi. Bilindiği üzere ülkemizdeki sağlık sektöründeki olumsuz gelişmeler üzerine artık cerrahi branşlar tercih edilmemekte ve cerrahi branşlarda artık yeterince uzman hekim yetişmemektedir. Elde mevcut cerrahi branş hekimlerini de elde tutmaya çalışmak yerine geçici görevlendirmeler; mobing uygulamaları ile istifa ve emekliye zorlanılmaktadır.  Bölgemizdeki vatandaşlar tedavi için randevu alma sıkıntısı yaşarken hastaneye yönetiminin bir anda sekiz hekimin beşini, geçici görevle başka yere göndermesi akla mantığa sığmamaktadır. Bu konuda hastane yönetiminin açıklanması merak konusu oluşturmaktadır. GEÇİCİ GÖREVLENDİRME LİSTESİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde neler oluyor? Bölgemizde hizmet vermekte olan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde genel cerrahi kliniğinde görev yapmakta olan doktorlara, hakları olan nöbet muafiyetini kullandıkları için hastane yönetimi tarafından mobbing uygulanmaktadır.

Hastanede genel cerrahi kliniğinde görevli beş uzman hekime yasal haklarını kullandıkları için aniden 02.04.2024 tarihi itibariyle 2 aylığına hizmet ihtiyacına binaen kılıfıyla ildeki çeşitli hastanelere geçici görevlendirmeler  yapılmıştır.
Özellikle Batı yakası diye tabir ettiğimiz Gebze Darıca Dilovası ve Çayırova'daki hastanelerde doktor açıkları olmasına rağmen bölgemizde hizmet vermekte olan Farabi'de yaşananlar hastanede neler oluyor sorusunu gündeme getirdi.
Bilindiği üzere ülkemizdeki sağlık sektöründeki olumsuz gelişmeler üzerine artık cerrahi branşlar tercih edilmemekte ve cerrahi branşlarda artık yeterince uzman hekim yetişmemektedir. Elde mevcut cerrahi branş hekimlerini de elde tutmaya çalışmak yerine geçici görevlendirmeler; mobing uygulamaları ile istifa ve emekliye zorlanılmaktadır. 
Bölgemizdeki vatandaşlar tedavi için randevu alma sıkıntısı yaşarken hastaneye yönetiminin bir anda sekiz hekimin beşini, geçici görevle başka yere göndermesi akla mantığa sığmamaktadır. Bu konuda hastane yönetiminin açıklanması merak konusu oluşturmaktadır.

GEÇİCİ GÖREVLENDİRME LİSTESİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.