Furkan Özyapı ile anlaşma yapıldı

Spor 22.06.2024 - 15:32, Güncelleme: 22.06.2024 - 15:32
 

Furkan Özyapı ile anlaşma yapıldı

Transferde hız kazanan temsilcimiz Kocaelispor, bugün Furkan Özyapı ile 2+1 yıllık sözleşmeye yaptı

FURKAN ÖZYAPI KİMDİR? Kocaelispor’un yeni transferi Furkan Özyapı, 22 Şubat 1999, Kocaeli Gölcük doğumlu. Futbola Gölcükspor altyapısında başladı. İsmail Yüksel ile de takım arkadaşıydı. Furkan Gölcükspor altyapısından sonra A takıma yükseldi. 3 sezon Gölcükspor forması giyen oyuncu burada yeteneklerini sergiledi ve İnegölspor’a transfer oldu. Furkan bugün yeniden memleketine döndü ve kendisini Kocaelispor’a bağlayan imzayı attı.  
Transferde hız kazanan temsilcimiz Kocaelispor, bugün Furkan Özyapı ile 2+1 yıllık sözleşmeye yaptı

FURKAN ÖZYAPI KİMDİR?

Kocaelispor’un yeni transferi Furkan Özyapı, 22 Şubat 1999, Kocaeli Gölcük doğumlu. Futbola Gölcükspor altyapısında başladı. İsmail Yüksel ile de takım arkadaşıydı. Furkan Gölcükspor altyapısından sonra A takıma yükseldi. 3 sezon Gölcükspor forması giyen oyuncu burada yeteneklerini sergiledi ve İnegölspor’a transfer oldu. Furkan bugün yeniden memleketine döndü ve kendisini Kocaelispor’a bağlayan imzayı attı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.