GÜMÜŞ CHP'Lİ İSİMLERİN İDDİASINI VİDEO İLE ÇÜRÜTTÜ!

Gündem 13.09.2024 - 10:29, Güncelleme: 13.09.2024 - 10:29
 

GÜMÜŞ CHP'Lİ İSİMLERİN İDDİASINI VİDEO İLE ÇÜRÜTTÜ!

AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Köksal Gümüş, Büyükşehir meclisi sonrası CHP’li isimlerin sosyal medyada yaymaya çalıştığı yalan algıyı gün yüzüne çıkarttı.

CHP’li meclis üyeleri sosyal medya hesapları üzerinden öğrencilerin sosyal ihtiyaçları için soru önergesi vermek istediklerini ama engellediklerini iddia etti. AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Köksal Gümüş yayınladığı video ile olayın bambaşka olduğunu gözler önüne serdi. SÖZ KONUSU FATMA HANIM OLDUĞUNDA HİÇBİR ŞEYİN SINIRI YOK Meclis Üyesi Köksal Gümüş’ün açıklaması şu şekilde; Yalanın da bir sınırı olmalı! Âmâ, söz konusu Fatma Hanım olduğunda hiçbir şeyin sınırı yok. Öğrencilerin sosyal ihtiyaçları için soru önergesi vermek istediklerini ama engellediklerini söylediler. Sosyal medyaların da bunu yaydılar. AMAÇ NE ÖĞRENCİLER, NE SOSYAL YARDIM Ama Meclis Başkanı, Gebze Belediye Başkanımız ilgili komisyon incelesin, Büyükşehir’i bağlayan bir konu mu bakılsın, ona göre gündeme alalım dedi. Bu engelleme mi oluyor? Tabi ki, hayır. Ama amaç başka. Amaç ne öğrenciler, ne sosyal yardım. Maksat gündem olsun. Fatma Hanım şirin gözüksün! Sıfır icraat, on numara şova devam.
AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Köksal Gümüş, Büyükşehir meclisi sonrası CHP’li isimlerin sosyal medyada yaymaya çalıştığı yalan algıyı gün yüzüne çıkarttı.

CHP’li meclis üyeleri sosyal medya hesapları üzerinden öğrencilerin sosyal ihtiyaçları için soru önergesi vermek istediklerini ama engellediklerini iddia etti. AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Köksal Gümüş yayınladığı video ile olayın bambaşka olduğunu gözler önüne serdi.

SÖZ KONUSU FATMA HANIM OLDUĞUNDA HİÇBİR ŞEYİN SINIRI YOK

Meclis Üyesi Köksal Gümüş’ün açıklaması şu şekilde; Yalanın da bir sınırı olmalı! Âmâ, söz konusu Fatma Hanım olduğunda hiçbir şeyin sınırı yok. Öğrencilerin sosyal ihtiyaçları için soru önergesi vermek istediklerini ama engellediklerini söylediler. Sosyal medyaların da bunu yaydılar.

AMAÇ NE ÖĞRENCİLER, NE SOSYAL YARDIM

Ama Meclis Başkanı, Gebze Belediye Başkanımız ilgili komisyon incelesin, Büyükşehir’i bağlayan bir konu mu bakılsın, ona göre gündeme alalım dedi. Bu engelleme mi oluyor? Tabi ki, hayır. Ama amaç başka. Amaç ne öğrenciler, ne sosyal yardım. Maksat gündem olsun. Fatma Hanım şirin gözüksün! Sıfır icraat, on numara şova devam.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.