Harun Yıldızlı, üniversite öğrencilerinin evine misafir oldu

Siyaset 20.09.2024 - 16:08, Güncelleme: 20.09.2024 - 16:19
 

Harun Yıldızlı, üniversite öğrencilerinin evine misafir oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Kocaeli’de gerçekleştirdiği programlar sırasında tanıştığı gençlerin kendisine davetine geleceğine dair söz vermişti. Yıldızlı sözünü tutarak Kocaeli Üniversitesi öğrencilerini evlerinde ziyaret etti.

GENÇLERE YER OLDUĞUNU VURGULADI Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette gençler, eğitim hayatında ve sosyal hayatta yaşadıkları sorunlardan bahsederken, Yıldızlı da hem CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in hem de parti kadrolarının gençlere verdiği önemi vurgulayarak, Cumhuriyet Halk Partisinde tüm gençlere yer olduğunun altını çizdi. SÖZ VERDİĞİM GİBİ MİSAFİR OLDUM Harun Özgür Yıldızlı ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Genç kardeşlerime nazik davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz hafta Genel Başkanımızın kentimizdeki programları sırasında tanışıp sohbet ettiğimiz üniversite öğrencisi kardeşlerime söz verdiğim üzere bugün evlerine misafir oldum. Üniversite öğrencilerinin başta barınma olmak üzere çok ciddi sorunlar yaşadıklarını biliyoruz. Onlara çok daha iyi şartlarda bir eğitim hayatı sunmak hepimizin asli sorumluluğudur. Çok yakında üniversite öğrencilerinin temel sorunlarını en hızlı şekilde ortadan kaldıracağız. GENÇLER YÖNETİME KATILMALI Gençlerin eleştiri yapma ve fikirlerini özgürce ifade etme hakları ellerinden alınırsa maalesef bir arpa boyu yol gidemeyiz. Bu ülkede gençlerin özgür bir şekilde konuştuğu, gençlerin yönetime en yoğun şekilde katıldığı bir düzeni hep birlikte tesis edeceğiz. Bu akşam sohbet etmekten büyük keyif aldığım Nail, Oğuzhan, Ege ve Hasan kardeşlerime nazik davetlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Ben de en kısa zamanda kendilerini ve tüm gençlerimizi Gazi Meclisimizde ağırlamak istiyorum. Gençler bizim için çok kıymetli, onların düşünceleri ve katkıları ile ülkemizi Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çizgisinde umut dolu yarınlara taşıyacağımıza da yürekten inandığımı ifade etmek istiyorum."
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Kocaeli’de gerçekleştirdiği programlar sırasında tanıştığı gençlerin kendisine davetine geleceğine dair söz vermişti. Yıldızlı sözünü tutarak Kocaeli Üniversitesi öğrencilerini evlerinde ziyaret etti.

GENÇLERE YER OLDUĞUNU VURGULADI

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette gençler, eğitim hayatında ve sosyal hayatta yaşadıkları sorunlardan bahsederken, Yıldızlı da hem CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in hem de parti kadrolarının gençlere verdiği önemi vurgulayarak, Cumhuriyet Halk Partisinde tüm gençlere yer olduğunun altını çizdi.

SÖZ VERDİĞİM GİBİ MİSAFİR OLDUM

Harun Özgür Yıldızlı ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Genç kardeşlerime nazik davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz hafta Genel Başkanımızın kentimizdeki programları sırasında tanışıp sohbet ettiğimiz üniversite öğrencisi kardeşlerime söz verdiğim üzere bugün evlerine misafir oldum. Üniversite öğrencilerinin başta barınma olmak üzere çok ciddi sorunlar yaşadıklarını biliyoruz. Onlara çok daha iyi şartlarda bir eğitim hayatı sunmak hepimizin asli sorumluluğudur. Çok yakında üniversite öğrencilerinin temel sorunlarını en hızlı şekilde ortadan kaldıracağız.

GENÇLER YÖNETİME KATILMALI

Gençlerin eleştiri yapma ve fikirlerini özgürce ifade etme hakları ellerinden alınırsa maalesef bir arpa boyu yol gidemeyiz. Bu ülkede gençlerin özgür bir şekilde konuştuğu, gençlerin yönetime en yoğun şekilde katıldığı bir düzeni hep birlikte tesis edeceğiz. Bu akşam sohbet etmekten büyük keyif aldığım Nail, Oğuzhan, Ege ve Hasan kardeşlerime nazik davetlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Ben de en kısa zamanda kendilerini ve tüm gençlerimizi Gazi Meclisimizde ağırlamak istiyorum. Gençler bizim için çok kıymetli, onların düşünceleri ve katkıları ile ülkemizi Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çizgisinde umut dolu yarınlara taşıyacağımıza da yürekten inandığımı ifade etmek istiyorum."

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.