Hürriyet, çevreyi kirletenlere seslendi;

Kocaeli 25.07.2024 - 14:17, Güncelleme: 25.07.2024 - 14:17
 

Hürriyet, çevreyi kirletenlere seslendi;

"Bu Allah’ın sıcağında temizlik işlerinde çalışan emekçileri düşünseydiniz"

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet parkların kirletilmesine tepki göstererek, çevreyi kirletenlere ağır cezalar uygulanacağını belirtti   İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, parkların kirletilmesi üzerine bir açıklama yaptı. Başkan Hürriyet, parklardaki kirlilikle ilgili şu ifadeleri kullandı: Bir park itinayla ancak bu kadar kirletilebilirdi. Ve üzerine bu görüntüler üzerinden yapılan karalamaları düşününce neden yapıldığını anlıyor gibiyiz. Ama bu Allah’ın sıcağında temizlik işlerinde çalışan emekçileri düşünseydiniz bari!    “LÜTFEN BİZE BİLDİRİN” Bu insanlar bu çöpleri evlerinde de odanın ortasına mı atıyorlar acaba? Lütfen çevreyi bu şekilde kirletenleri tespit ettiğinizde bize bildirin, haklarında ciddi cezalar kesmeye devam edeceğiz. İzmit Belediyesi WhatsApp hattımız: 0532 166 41 41   VATANDAŞLARDAN DUYARLILIK BEKLENİYOR Belediye, çevreyi kirletenlerin tespiti ve cezalandırılması konusunda kararlı adımlar atmaya devam ediyor. Başkan Hürriyet, halkın da bu konuda duyarlı olmasını ve çevreyi kirleten kişileri bildirmesini istedi. Bu sayede hem temizlik işçilerinin iş yükünün azalması hem de daha temiz ve sağlıklı bir çevre sağlanması hedefleniyor.
"Bu Allah’ın sıcağında temizlik işlerinde çalışan emekçileri düşünseydiniz"
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet parkların kirletilmesine tepki göstererek, çevreyi kirletenlere ağır cezalar uygulanacağını belirtti
 
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, parkların kirletilmesi üzerine bir açıklama yaptı. Başkan Hürriyet, parklardaki kirlilikle ilgili şu ifadeleri kullandı: Bir park itinayla ancak bu kadar kirletilebilirdi. Ve üzerine bu görüntüler üzerinden yapılan karalamaları düşününce neden yapıldığını anlıyor gibiyiz. Ama bu Allah’ın sıcağında temizlik işlerinde çalışan emekçileri düşünseydiniz bari! 
 
“LÜTFEN BİZE BİLDİRİN”
Bu insanlar bu çöpleri evlerinde de odanın ortasına mı atıyorlar acaba? Lütfen çevreyi bu şekilde kirletenleri tespit ettiğinizde bize bildirin, haklarında ciddi cezalar kesmeye devam edeceğiz. İzmit Belediyesi WhatsApp hattımız: 0532 166 41 41
 
VATANDAŞLARDAN DUYARLILIK BEKLENİYOR
Belediye, çevreyi kirletenlerin tespiti ve cezalandırılması konusunda kararlı adımlar atmaya devam ediyor. Başkan Hürriyet, halkın da bu konuda duyarlı olmasını ve çevreyi kirleten kişileri bildirmesini istedi. Bu sayede hem temizlik işçilerinin iş yükünün azalması hem de daha temiz ve sağlıklı bir çevre sağlanması hedefleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.