Hürriyet’ten iftiralara sert yanıt: Söz konusu İzmit olunca iftiraların bini bir para

Gündem 01.10.2024 - 11:55, Güncelleme: 02.10.2024 - 00:49
 

Hürriyet’ten iftiralara sert yanıt: Söz konusu İzmit olunca iftiraların bini bir para

Başkan Hürriyet, Ekim ayı meclis toplantısında kendisi, ailesi ve arkadaşları hakkında çıkan Gülümse Kafeler’de hesap ödemediğine dair yalan haberlere cevap vererek, “Söz konusu Fatma Kaplan Hürriyet olunca iftiraların bini bir para” ifadelerini kullandı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ekim ayı meclis toplantısında kendisi ve ailesi hakkında çıkan yalan haberlere yanıt verdi. Kentte işini düzgün yapan, kalemini satmayan tüm basın mensuplarının başının üstünden yeri olduğunu belirten Başkan Hürriyet, Gülümse Kafeler’de hesap ödemediği iddialarına sert yanıt verdi. Başkan Hürriyet 6 yıllık kredi kartı ekstrelerini göstererek sistematik bir karalama kampanyası yürütüldüğünü ifade etti.    “PİREYİ DEVE YAPANLAR VAR” Başkanı Hürriyet, “İzmit söz konusu olunca pireyi deve yapan bir anlayışla karşı karşıyayız. Bu kentte işini düzgün yapan, kalemini satmayan tüm basın mensubu arkadaşlarımın başımın üstünde yeri var. Ama ne yazık ki nereye ve kime hizmet ettiklerini iyi bildiğimiz, pireyi deve yapan kişiler var. Geçmişte ot siyaseti yapıldı bu kentte.    “DİĞER İLÇELERDE YOLLAR OT DOLU AMA SES YOK” Diğer ilçelerde yollar ot dolu kimseden ses yok. Ama konu İzmit olunca yerde gördükleri tek bir izmariti İzmit’i çöp sardı haberleri yapılıyor. Bundan sonra bizde diğer ilçelere gidip bizler de yayınlayalım. Bakalım kiralık araçlarla gerçekten toplanıyor mu toplanmıyor mu çöpler. Ben göndereceğim meclis üyelerimi ve fotoğraflarını yayınlatacağım. Bakalım haksızlığa uğruyor muyuz uğramıyor muyuz.    “İFTİRALARLA UĞRAŞIYORUZ” Geçenlerde öyle bir haber gördüm ki, isyan etme noktasına geldim. Ben de insanım. Çoluğumuz, çocuğumuz, konumuz, komşumuz, akrabalarımız var. Bir itibarımız var. Ben, eşim, arkadaşlarım Gülümse Kafe’lerde yiyip içiyormuşuz ve hesap ödemiyormuşuz. Bunlarla uğraştığımıza inanamıyoruz. Eşimin, arkadaşlarımın ve kendimin 6 yıllık kredi kartı ekstrelerini çıkarttık. Kartla ödüyordum bilerek söz olmasın diye.    “HALK BİZİ SEVİYOR” Konu Fatma Kaplan Hürriyet olunca iftiraların bini bin para. Bu çöp meselesi, ot meselesi de böyle. Tabi bizden çekindiklerini biliyorum çünkü siyaseten başarılı işler yapıyoruz. Halk bizi çok seviyor. Bunu baltalamak için bütün iftiralara biz maruz kalıyoruz. Bütün algı yönetimlerine biz maruz kalıyoruz.    “ALGI YÖNETİMİNE MARUZ KALIYORUZ” MESEM yolsuzluğunu bir Allah’ın kulu eleştirmiyor. Neden kimse yazmıyor? Söz konusu İzmit Belediyesi olunca bir izmaritten çöp dağları haberleri görüyoruz. Ufacık bir çöp dalını yayınlayan milletvekillerini gördük ki kendi sorumluluk alanları olmasına rağmen. Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit Belediyesi olduğunda herkes sıraya giriyor, kalemşörler çalışıyor. Bunu konu eden insanların algı yönetimine maruz kalıyoruz.    “BU OYUNLARA GELMEYECEĞİZ” Halk bizim doğru belediyecilik yaptığımızı gayet iyi biliyor. Tüm iftiralara, yalanlara alnımızın akıyla cevap vereceğimizi ve her zaman verdiğimizi biliyorlar. Bu tür algı oyunlarının altında hiçbir zaman kalmayacağız.
Başkan Hürriyet, Ekim ayı meclis toplantısında kendisi, ailesi ve arkadaşları hakkında çıkan Gülümse Kafeler’de hesap ödemediğine dair yalan haberlere cevap vererek, “Söz konusu Fatma Kaplan Hürriyet olunca iftiraların bini bir para” ifadelerini kullandı
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ekim ayı meclis toplantısında kendisi ve ailesi hakkında çıkan yalan haberlere yanıt verdi. Kentte işini düzgün yapan, kalemini satmayan tüm basın mensuplarının başının üstünden yeri olduğunu belirten Başkan Hürriyet, Gülümse Kafeler’de hesap ödemediği iddialarına sert yanıt verdi. Başkan Hürriyet 6 yıllık kredi kartı ekstrelerini göstererek sistematik bir karalama kampanyası yürütüldüğünü ifade etti. 
 
“PİREYİ DEVE YAPANLAR VAR”
Başkanı Hürriyet, “İzmit söz konusu olunca pireyi deve yapan bir anlayışla karşı karşıyayız. Bu kentte işini düzgün yapan, kalemini satmayan tüm basın mensubu arkadaşlarımın başımın üstünde yeri var. Ama ne yazık ki nereye ve kime hizmet ettiklerini iyi bildiğimiz, pireyi deve yapan kişiler var. Geçmişte ot siyaseti yapıldı bu kentte. 
 
“DİĞER İLÇELERDE YOLLAR OT DOLU AMA SES YOK”
Diğer ilçelerde yollar ot dolu kimseden ses yok. Ama konu İzmit olunca yerde gördükleri tek bir izmariti İzmit’i çöp sardı haberleri yapılıyor. Bundan sonra bizde diğer ilçelere gidip bizler de yayınlayalım. Bakalım kiralık araçlarla gerçekten toplanıyor mu toplanmıyor mu çöpler. Ben göndereceğim meclis üyelerimi ve fotoğraflarını yayınlatacağım. Bakalım haksızlığa uğruyor muyuz uğramıyor muyuz. 
 
“İFTİRALARLA UĞRAŞIYORUZ”
Geçenlerde öyle bir haber gördüm ki, isyan etme noktasına geldim. Ben de insanım. Çoluğumuz, çocuğumuz, konumuz, komşumuz, akrabalarımız var. Bir itibarımız var. Ben, eşim, arkadaşlarım Gülümse Kafe’lerde yiyip içiyormuşuz ve hesap ödemiyormuşuz. Bunlarla uğraştığımıza inanamıyoruz. Eşimin, arkadaşlarımın ve kendimin 6 yıllık kredi kartı ekstrelerini çıkarttık. Kartla ödüyordum bilerek söz olmasın diye. 
 
“HALK BİZİ SEVİYOR”
Konu Fatma Kaplan Hürriyet olunca iftiraların bini bin para. Bu çöp meselesi, ot meselesi de böyle. Tabi bizden çekindiklerini biliyorum çünkü siyaseten başarılı işler yapıyoruz. Halk bizi çok seviyor. Bunu baltalamak için bütün iftiralara biz maruz kalıyoruz. Bütün algı yönetimlerine biz maruz kalıyoruz. 
 
“ALGI YÖNETİMİNE MARUZ KALIYORUZ”
MESEM yolsuzluğunu bir Allah’ın kulu eleştirmiyor. Neden kimse yazmıyor? Söz konusu İzmit Belediyesi olunca bir izmaritten çöp dağları haberleri görüyoruz. Ufacık bir çöp dalını yayınlayan milletvekillerini gördük ki kendi sorumluluk alanları olmasına rağmen. Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit Belediyesi olduğunda herkes sıraya giriyor, kalemşörler çalışıyor. Bunu konu eden insanların algı yönetimine maruz kalıyoruz. 
 
“BU OYUNLARA GELMEYECEĞİZ”
Halk bizim doğru belediyecilik yaptığımızı gayet iyi biliyor. Tüm iftiralara, yalanlara alnımızın akıyla cevap vereceğimizi ve her zaman verdiğimizi biliyorlar. Bu tür algı oyunlarının altında hiçbir zaman kalmayacağız.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.