Park ınn

IĞDIRLILARDAN FESTİVAL SEFERBERLİĞİ

Gündem 28.06.2024 - 14:44, Güncelleme: 28.06.2024 - 15:06
 

IĞDIRLILARDAN FESTİVAL SEFERBERLİĞİ

Marmara Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım ve yönetimi, 29 Haziran Cumartesi günü akşam saat 17:00'da gerçekleşecek kayısı festivali için durmadan çalışıyor.

Festival hazırlıkları kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulunan Başkan Yıldırım, davetiyeleri bizzat takdim etti ve her bir ziyarete Iğdır kayısısı hediye etti. Festivalin önemi ve etkinlikleri hakkında bilgilendirme yapan Yıldırım, ziyaretlerinde yoğun ilgiyle karşılaştı. Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Dilovası Belediyesi Başkan Yardımcıları Cihan Sevinç, Necati Temiz ve Muhiyettin Gültekin, Büyük Anadolu Hastaneleri Kurucuları Yakup Yönten ve Nilgün Yönten, Yıldırım'ın ziyaret ettiği isimler arasında yer aldı. Nihat Yıldırım, festivalin Iğdır’ın tanıtımı ve kültürünün yayılması açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "Bu yılki festivalimizde, Iğdır kayısısının eşsiz lezzetini herkese tanıtmak istiyoruz. Halkımızın yoğun ilgisi ve desteği, bizi daha da motive ediyor. Tüm hemşehrilerimizi ve kayısı severleri festivalimize bekliyoruz," dedi. Festival kapsamında çeşitli etkinlikler, konserler ve kayısı tadım standları da yer alacak. Iğdırlıların coşkuyla beklediği festivalin, bölge ekonomisine ve kültürel tanıtımına da büyük katkı sağlaması hedefleniyor. ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM 
Marmara Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım ve yönetimi, 29 Haziran Cumartesi günü akşam saat 17:00'da gerçekleşecek kayısı festivali için durmadan çalışıyor.

Festival hazırlıkları kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulunan Başkan Yıldırım, davetiyeleri bizzat takdim etti ve her bir ziyarete Iğdır kayısısı hediye etti. Festivalin önemi ve etkinlikleri hakkında bilgilendirme yapan Yıldırım, ziyaretlerinde yoğun ilgiyle karşılaştı.

Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Dilovası Belediyesi Başkan Yardımcıları Cihan Sevinç, Necati Temiz ve Muhiyettin Gültekin, Büyük Anadolu Hastaneleri Kurucuları Yakup Yönten ve Nilgün Yönten, Yıldırım'ın ziyaret ettiği isimler arasında yer aldı.

Nihat Yıldırım, festivalin Iğdır’ın tanıtımı ve kültürünün yayılması açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "Bu yılki festivalimizde, Iğdır kayısısının eşsiz lezzetini herkese tanıtmak istiyoruz. Halkımızın yoğun ilgisi ve desteği, bizi daha da motive ediyor. Tüm hemşehrilerimizi ve kayısı severleri festivalimize bekliyoruz," dedi.

Festival kapsamında çeşitli etkinlikler, konserler ve kayısı tadım standları da yer alacak. Iğdırlıların coşkuyla beklediği festivalin, bölge ekonomisine ve kültürel tanıtımına da büyük katkı sağlaması hedefleniyor.

ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.