Yılmaz Kaya teşekkür etti
Yılmaz Kaya teşekkür etti
AK Parti’den milletvekili aday adayı olan ancak listeye giremeyen Gebzeli İnşaat mühendisi Yılmaz Kaya kendisine verilen desteğe teşekkür etti.
AK Parti’den milletvekili aday adayı olan ancak listeye giremeyen Gebzeli İnşaat mühendisi Yılmaz Kaya kendisine verilen desteğe teşekkür etti.
Kaya yaptığı açıklamada; “AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday adaylık sürecinde başta ailem, dava arkadaşlarım, gönül kapılarını daima bize açık tutan dostlarımdan, STK’lardan, birbirinden kıymetli teşkilatlarımızdan, basın mensuplarımızdan Allah c.c razı olsun. Hiç bir zaman çıkarlar uğruna nefsimize yenik düşmeden, AK davanın bize yüklemiş olduğu misyonla davama ve liderimiz RECEP TAYYİP ERDOĞAN’a olan sadakatimiz tamdır. 14 Mayıs zaferini dört gözle bekleyen, dünya mazlumlarının tek umudu olan liderimiz RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ın zaferi için canla başla çalışmaya devam ediyoruz.
Bu vesileyle aday olan tüm dava arkadaşlarımı tebrik ediyor, Cenab-ı Allah bu kutlu yolda yardımcıları olsun.” Dedi.
Kocaeli HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.