“ACELE 6 NUMARA ARANIYOR”

Spor 14.09.2023 - 10:54, Güncelleme: 14.09.2023 - 10:54
 

“ACELE 6 NUMARA ARANIYOR”

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam antrenman sonrasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sağlam, son 1 transfer daha yapıp (6 NUMARA) süreci tamamlayacaklarını belirtti

"İYİ BİR TAKIM OLUŞTURDUK" Sağlam antrenman sonrasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sağlam, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Orta sahanın merkezine ve kenara oyuncu arayışlarımızı bunu dile getirmiştik. Sağ olsun yönetimimiz daha uzun süredir görüşme halinde olduğumuz ismi bitirdi. Ve takımımıza katıldı. Güzel bir transfer oldu. Şimdi bir tane de merkez orta sahaya bir oyuncu alarak transferi noktalayacağız. Ben bu doğrultuda biraz tabii geç oldu ama yönetimimize başkanımıza ve yönetimimize teşekkür etmek istiyorum. İyi transferler oldu, iyi bir takım oluşturduğumuza inanıyorum. İnşallah bundan sonraki süreç uyum, adaptasyonla tamamlanacak bir süreç. “ÇOK ÇALIŞACAĞIZ, FEDAKARLIK YAPACAĞIZ” Takım olmayı da bir an evvel başarabilirsek Kocaelispor hem izleyenlere keyif veren bir futbol oynayacak. Hem de sevenlerinin, taraftarının beklediği o büyük hedefe doğru çok sağlam adımlarla ilerleyecek. Buna inanıyorum ben. Bu da ortada tabii biz de çalışacağız. Çocuklara da dün oturduk, konuştuk. camianın beklentisinin farkındayız. Ve sorumluluğun bilinci insanları olarak bu beklentiye cevap vermek bizim görevimiz. O yüzden çok çalışacağız, çok fedakarlık yapacağız. Birbirimizi sahipleneceğiz. Birbirimize destek olacağız ve bu süreci çok iyi yöneteceğiz. “GÜZEL OLACAĞINA İNANIYORUM” Burada tabii kulüp içerisinde başkan, yönetim, teknik adam, futbolcu, teknik kadro, futbolcular, personelin dışında taraftarımıza şehrimizin ileri gelenlerinin desteğine, sivil toplum kuruluşlarının katkısına ve Kocaeliliyim diyen herkesin desteğine, dualarına ihtiyacımız var. İnşallah ben güzel olacağına inanıyorum. Bu hafta tabii yine final gibi bir karşılaşma bizi bekliyor. Aldığımız iki tane galibiyetin anlam kazanabilmesi, bizi bir yere taşıyabilmesi için bu hafta da üç puanla onu desteklememiz gerekecek. Bir seri yapmamızın gerektiğinin farkındaydık. Onun başlangıcını yaptık. “KAYITSIZ ŞARTSIZ DESTEK OLACAĞIZ” Boluspor ile devam edecek bir seriyi sürdürmek istiyoruz. Taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız olacak. Aynı Altay maçında olduğu gibi. Maçın başlama düdüğüyle beraber kayıtsız şartsız takıma destek olmanın olmalarını istiyorum. Tabii onların sayısal anlamda fazla olması da bu desteğin etkisini de arttırıyor. O yüzden ben cumartesi günü akşamı daha fazla sayıda Kocaelispor taraftarını stada bekliyorum. İnşallah onların desteğiyle güzel bir futbol iyi mücadele beraberinde de göze hoş gelen futbol ve bol pozisyonunu güzel bir galibiyetle yolumuza devam etmek istiyoruz."
Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam antrenman sonrasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sağlam, son 1 transfer daha yapıp (6 NUMARA) süreci tamamlayacaklarını belirtti

"İYİ BİR TAKIM OLUŞTURDUK"

Sağlam antrenman sonrasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sağlam, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Orta sahanın merkezine ve kenara oyuncu arayışlarımızı bunu dile getirmiştik. Sağ olsun yönetimimiz daha uzun süredir görüşme halinde olduğumuz ismi bitirdi. Ve takımımıza katıldı. Güzel bir transfer oldu. Şimdi bir tane de merkez orta sahaya bir oyuncu alarak transferi noktalayacağız. Ben bu doğrultuda biraz tabii geç oldu ama yönetimimize başkanımıza ve yönetimimize teşekkür etmek istiyorum. İyi transferler oldu, iyi bir takım oluşturduğumuza inanıyorum. İnşallah bundan sonraki süreç uyum, adaptasyonla tamamlanacak bir süreç.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ, FEDAKARLIK YAPACAĞIZ”

Takım olmayı da bir an evvel başarabilirsek Kocaelispor hem izleyenlere keyif veren bir futbol oynayacak. Hem de sevenlerinin, taraftarının beklediği o büyük hedefe doğru çok sağlam adımlarla ilerleyecek. Buna inanıyorum ben. Bu da ortada tabii biz de çalışacağız. Çocuklara da dün oturduk, konuştuk. camianın beklentisinin farkındayız. Ve sorumluluğun bilinci insanları olarak bu beklentiye cevap vermek bizim görevimiz. O yüzden çok çalışacağız, çok fedakarlık yapacağız. Birbirimizi sahipleneceğiz. Birbirimize destek olacağız ve bu süreci çok iyi yöneteceğiz.

“GÜZEL OLACAĞINA İNANIYORUM”

Burada tabii kulüp içerisinde başkan, yönetim, teknik adam, futbolcu, teknik kadro, futbolcular, personelin dışında taraftarımıza şehrimizin ileri gelenlerinin desteğine, sivil toplum kuruluşlarının katkısına ve Kocaeliliyim diyen herkesin desteğine, dualarına ihtiyacımız var. İnşallah ben güzel olacağına inanıyorum. Bu hafta tabii yine final gibi bir karşılaşma bizi bekliyor. Aldığımız iki tane galibiyetin anlam kazanabilmesi, bizi bir yere taşıyabilmesi için bu hafta da üç puanla onu desteklememiz gerekecek. Bir seri yapmamızın gerektiğinin farkındaydık. Onun başlangıcını yaptık.

“KAYITSIZ ŞARTSIZ DESTEK OLACAĞIZ”

Boluspor ile devam edecek bir seriyi sürdürmek istiyoruz. Taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız olacak. Aynı Altay maçında olduğu gibi. Maçın başlama düdüğüyle beraber kayıtsız şartsız takıma destek olmanın olmalarını istiyorum. Tabii onların sayısal anlamda fazla olması da bu desteğin etkisini de arttırıyor. O yüzden ben cumartesi günü akşamı daha fazla sayıda Kocaelispor taraftarını stada bekliyorum. İnşallah onların desteğiyle güzel bir futbol iyi mücadele beraberinde de göze hoş gelen futbol ve bol pozisyonunu güzel bir galibiyetle yolumuza devam etmek istiyoruz."

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.