Yusuf Abdioğlu:"Kazanmamız gerekiyor"

Spor 14.09.2023 - 10:57, Güncelleme: 14.09.2023 - 11:00
 

Yusuf Abdioğlu:"Kazanmamız gerekiyor"

Kocaelispor'un deneyimli savunma oyuncusu Yusuf Abdioğlu antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Abdioğlu, Boluspor maçını kazanmaları gerektiğini söyledi

"AYAĞA KALKTIK" Yusuf Abdioğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "2 mağlubiyet aldıktan sonra bir açıklamam olmuştu.  Bu hafta kesinlikle kazanmamız lazım serinin başlaması için diye konuşmuştuk burada. İki mağlubiyetten sonra ayağa kalkması her zaman kolay değil. Şimdi biz ayağa kalktık. Ayağa kalktıktan sonra şimdi şampiyonluk yolunda ilerlemek için bu maçı da kazanmamız gerekiyor. Çünkü bizim için bu maç özgüven olacak. " BERİDZE ARAMIZA KATILDI" Yeni katılan arkadaşlarımız oluyor. Beridze aramıza katıldı. Belki bir oyuncu daha gelebilir dediler. Son durum bilmiyorum. İnşallah güçlenerek devam ediyoruz. Bu lig gerçekten zor bir lig. Herkes o gün maçı kazanmayı çok istiyor. O gün kim daha çok isterse o kazanıyor. Böyle hazırlanmak maç maç bitmek gerekiyor. Bizim de tabii ki önümüzde zorlu bir Bolu maçı var. Taraftarlarımız bize Altay maçında bir fragman gösterdiler. Sayıları az olmasına rağmen ne kadar etkili bir taraftar topluluğu olduğunu bize gösterdiler. Bütün takımdaki arkadaşlarımız bunu gördü. İnşallah bizler onlara güven verdikçe bizler oynadığımız futbolu yukarıya çektikçe onlar da bize inanarak sayıları artacaktır. Stadı dolduracağımız günleri iple çekiyoruz. Tabii ki kazanmak güzel. İkide iki yapmak güzel. Ama bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Bolu maçı da bizim için bir fırsat olduğunu düşünüyorum. "GİTTİĞİM TAKIMLARI SAHİPLENİYORUM" Aslında benim fıtrat gereği mi bilmiyorum. Gittiğim takımları hep önce sahipleniyorum. Böyle başarılı olduğumu düşünüyorum. O camialara kendimi adamak istiyorum. Kendimden bir şeyler vermek istiyorum. Tabii ki bütün takım arkadaşlarımız böyledir, böyle düşünüyordur ama benim için camiayla bütünleşmek güzel oluyor. Çünkü ben gerçekten onların bana övgüsüyle, onların benim yaptığım mücadeleyi görmesiyle, benim mücadelem daha çok yukarı çıkıyor. Sahaya çıktığımda zaten her zaman her şeyimi vermek istiyorum. Yani o sahada kötü oynayabilirim ama asla kötü mücadele etmeyeceğimi size röportajda da söylemiştim ilk yaptığımız röportajda. Topuk Yaylası'nda. Ben bunun için uğraşıyorum. Emek veriyoruz. İdmanlarda çalışıyorum. Allah da nasip ediyor. Her ayrıldığım kulüpten çok güzel duygularla ayrıldım. Her zaman gittiğimde onure ediyorlar sağ olsunlar. Gittiğim yerlerde her zaman bana destek oluyorlar. İnşallah Kocaelispor'da da belki ayrılmayız bilmiyorum. Belki çok güzel yıllarımız olur. Futbol hayatımız belki burada biter. Onun için bir şey diyemiyorum ama ayrıldığımda Kocaelispor ailesinde buradan bir Yusuf Abdioğlu geçti demesini çok isterim."
Kocaelispor'un deneyimli savunma oyuncusu Yusuf Abdioğlu antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Abdioğlu, Boluspor maçını kazanmaları gerektiğini söyledi

"AYAĞA KALKTIK"

Yusuf Abdioğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "2 mağlubiyet aldıktan sonra bir açıklamam olmuştu.  Bu hafta kesinlikle kazanmamız lazım serinin başlaması için diye konuşmuştuk burada. İki mağlubiyetten sonra ayağa kalkması her zaman kolay değil. Şimdi biz ayağa kalktık. Ayağa kalktıktan sonra şimdi şampiyonluk yolunda ilerlemek için bu maçı da kazanmamız gerekiyor. Çünkü bizim için bu maç özgüven olacak.

BERİDZE ARAMIZA KATILDI"

Yeni katılan arkadaşlarımız oluyor. Beridze aramıza katıldı. Belki bir oyuncu daha gelebilir dediler. Son durum bilmiyorum. İnşallah güçlenerek devam ediyoruz. Bu lig gerçekten zor bir lig. Herkes o gün maçı kazanmayı çok istiyor. O gün kim daha çok isterse o kazanıyor. Böyle hazırlanmak maç maç bitmek gerekiyor. Bizim de tabii ki önümüzde zorlu bir Bolu maçı var. Taraftarlarımız bize Altay maçında bir fragman gösterdiler. Sayıları az olmasına rağmen ne kadar etkili bir taraftar topluluğu olduğunu bize gösterdiler. Bütün takımdaki arkadaşlarımız bunu gördü. İnşallah bizler onlara güven verdikçe bizler oynadığımız futbolu yukarıya çektikçe onlar da bize inanarak sayıları artacaktır. Stadı dolduracağımız günleri iple çekiyoruz. Tabii ki kazanmak güzel. İkide iki yapmak güzel. Ama bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Bolu maçı da bizim için bir fırsat olduğunu düşünüyorum.

"GİTTİĞİM TAKIMLARI SAHİPLENİYORUM"

Aslında benim fıtrat gereği mi bilmiyorum. Gittiğim takımları hep önce sahipleniyorum. Böyle başarılı olduğumu düşünüyorum. O camialara kendimi adamak istiyorum. Kendimden bir şeyler vermek istiyorum. Tabii ki bütün takım arkadaşlarımız böyledir, böyle düşünüyordur ama benim için camiayla bütünleşmek güzel oluyor. Çünkü ben gerçekten onların bana övgüsüyle, onların benim yaptığım mücadeleyi görmesiyle, benim mücadelem daha çok yukarı çıkıyor. Sahaya çıktığımda zaten her zaman her şeyimi vermek istiyorum. Yani o sahada kötü oynayabilirim ama asla kötü mücadele etmeyeceğimi size röportajda da söylemiştim ilk yaptığımız röportajda. Topuk Yaylası'nda. Ben bunun için uğraşıyorum. Emek veriyoruz. İdmanlarda çalışıyorum. Allah da nasip ediyor. Her ayrıldığım kulüpten çok güzel duygularla ayrıldım. Her zaman gittiğimde onure ediyorlar sağ olsunlar. Gittiğim yerlerde her zaman bana destek oluyorlar. İnşallah Kocaelispor'da da belki ayrılmayız bilmiyorum. Belki çok güzel yıllarımız olur. Futbol hayatımız belki burada biter. Onun için bir şey diyemiyorum ama ayrıldığımda Kocaelispor ailesinde buradan bir Yusuf Abdioğlu geçti demesini çok isterim."

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.