Yeni rota Valentin Eysseric

Spor 14.09.2023 - 11:15, Güncelleme: 14.09.2023 - 11:15
 

Yeni rota Valentin Eysseric

Samsunsporlu Bennaser transferi çıkmaza girince Kocaelispor, Kasımpaşaspor futbolcusu Valentin Eysseric ile ilgilenmeye başladı. Taraflar şartlarda anlaşırsa Fransız futbolcu temsilcimize imza atacak

B PLANI DEVREYE GİRDİ Samsunsporlu Bennaser ve Fofana’yı renklerine bağlamak için uzun uğraş veren Kocaelispor yönetimi bu iki futbolcunun kulüpleriyle yaşadığı sıkıntı nedeniyle bu transferleri askıya almıştı. B planını devreye sokan yeşil-siyahlı yönetim, Ankaragüçlü Giorgi Beridze transferinin ardından Kasımpaşaspor futbolcusu Valentin Eysseric ile ilgilenmeye başladı. Taraflar şartlarda anlaşırsa Fransız futbolcu temsilcimize imza atacak. KASIMPAŞA’DA OYNUYOR Futbol kariyerine Monaco altyapısında başlayan Fransız futbolcu daha sonra Nizza, Saint-Étienne, Fiorentina, Nantes, Verona takımlarında oynadı. 2021 yılında Kasımpaşaspor’a gelen Valentin Eysseric, son iki sezonda 66 maç oynadı ve 9 gol attı. 31 yaşındaki Fransız oyuncu orta saha ve kanat oynuyor. Kocaelispor Kulübü deneyimli futbolcuyu kadrosuna katarak transfer defterini kapatmayı planlıyor.
Samsunsporlu Bennaser transferi çıkmaza girince Kocaelispor, Kasımpaşaspor futbolcusu Valentin Eysseric ile ilgilenmeye başladı. Taraflar şartlarda anlaşırsa Fransız futbolcu temsilcimize imza atacak

B PLANI DEVREYE GİRDİ

Samsunsporlu Bennaser ve Fofana’yı renklerine bağlamak için uzun uğraş veren Kocaelispor yönetimi bu iki futbolcunun kulüpleriyle yaşadığı sıkıntı nedeniyle bu transferleri askıya almıştı. B planını devreye sokan yeşil-siyahlı yönetim, Ankaragüçlü Giorgi Beridze transferinin ardından Kasımpaşaspor futbolcusu Valentin Eysseric ile ilgilenmeye başladı. Taraflar şartlarda anlaşırsa Fransız futbolcu temsilcimize imza atacak.

KASIMPAŞA’DA OYNUYOR

Futbol kariyerine Monaco altyapısında başlayan Fransız futbolcu daha sonra Nizza, Saint-Étienne, Fiorentina, Nantes, Verona takımlarında oynadı. 2021 yılında Kasımpaşaspor’a gelen Valentin Eysseric, son iki sezonda 66 maç oynadı ve 9 gol attı. 31 yaşındaki Fransız oyuncu orta saha ve kanat oynuyor. Kocaelispor Kulübü deneyimli futbolcuyu kadrosuna katarak transfer defterini kapatmayı planlıyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.