BOKS BRANŞINDA 2 SPORCU İLE SEVİNDİK

Spor 19.09.2023 - 15:09, Güncelleme: 19.09.2023 - 15:09
 

BOKS BRANŞINDA 2 SPORCU İLE SEVİNDİK

03- 10 Eylül tarihleri arasında Kocaeli de yapılan U- 22 Türkiye Boks Şampiyonasına SEVİNDİK damga vurdu, 2 sporcuyla ilimizi ve bölgemizi temsil eden Sevindikspor boksörleri 2 final yaparak büyük bir başarı elde etti.

BAŞKAN ALKAN: KARDEŞ AZERBAYCAN'DA KÜRSÜDE YERLERİNİ ALACAKLARINA İNANCIMIZ TAMDIR 48 kg da Salih Samet oruç bütün maçlarını üstün performans göstererek final maçında Fenerbahçe nin boksörü ile finale yakışır bir netice sonucu şampiyonlukla taçlandırdı.  57 kg da  Feyzanur Azizoğlu bir birinden güzel maçlar kazanarak çıktığı final maçında 2. lik ile  ayrıldı Türkiye Şampiyonasını değerlendiren Sevindikspor Kulübü Başkanı Mürsel Alkan bölgemiz ve kulübümüz adına yakışır dereceler alan sporcularımız Salih Samet Oruç'u ve Fezyaznur Azizioğlu, Antrenörümüz Hamit Sevindik i cani gönülden kutluyorum. Azerbaycan Bakü de yapılacak olan Avrupa şampiyonasında ülkemizi en güzel şekilde temsil edeceklerini kardeş Azerbaycan da kürsüde yerlerini alacaklarına inancımız tamdır dedi.  
03- 10 Eylül tarihleri arasında Kocaeli de yapılan U- 22 Türkiye Boks Şampiyonasına SEVİNDİK damga vurdu, 2 sporcuyla ilimizi ve bölgemizi temsil eden Sevindikspor boksörleri 2 final yaparak büyük bir başarı elde etti.

BAŞKAN ALKAN: KARDEŞ AZERBAYCAN'DA KÜRSÜDE YERLERİNİ ALACAKLARINA İNANCIMIZ TAMDIR

48 kg da Salih Samet oruç bütün maçlarını üstün performans göstererek final maçında Fenerbahçe nin boksörü ile finale yakışır bir netice sonucu şampiyonlukla taçlandırdı.  57 kg da  Feyzanur Azizoğlu bir birinden güzel maçlar kazanarak çıktığı final maçında 2. lik ile  ayrıldı Türkiye Şampiyonasını değerlendiren Sevindikspor Kulübü Başkanı Mürsel Alkan bölgemiz ve kulübümüz adına yakışır dereceler alan sporcularımız Salih Samet Oruç'u ve Fezyaznur Azizioğlu, Antrenörümüz Hamit Sevindik i cani gönülden kutluyorum. Azerbaycan Bakü de yapılacak olan Avrupa şampiyonasında ülkemizi en güzel şekilde temsil edeceklerini kardeş Azerbaycan da kürsüde yerlerini alacaklarına inancımız tamdır dedi.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.