Engin Koyun " Güzel bir kadro oluşturduk"

Spor 22.09.2023 - 13:50, Güncelleme: 22.09.2023 - 13:52
 

Engin Koyun " Güzel bir kadro oluşturduk"

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, transfer döneminin başarılı geçtiğini, yalnızca tek bir mevkiye transfer yapamadıklarını söyledi. Koyun, güzel bir kadronun oluştuğunun altını çizdi

"BİZDEN KAYNAKLI BİR SORUN DEĞİLDİ" Başkan Koyun şu şekilde konuştu: "Transfer dönemini tamamladık. Ertuğrul Sağlam hocamızın ve transfer komitemizin raporu doğrultusunda yüzde yüz olmasa bile yüzde 90 tamamladık. Sadece bir mevkie transferi gerçekleştiremedik ve bu da hepinizin bildiği gibi bizden kaynaklı bir sorun değildi. İletişim sorunundan kaynaklı karşı taraf ile ilgili yaşanan sorun neticesinde bu transferi tamamlayamadık. Oraya takılmamak lazım. Genele baktığımız zaman iyi bir transfer dönemi geçirdik ve güzel bir kadro oluşturduk. Hem bireysel yetenek anlamında, hem kariyer, hem de karakter anlamında çok iyi bir takım oluştu” dedi. "TAKIM KENDİNE İNANIYOR, GÜVENİYOR" Koyun sözlerini şöyle sürdürdü: “Uyum süreci elbet oluyor, kısa zaman sonrada kalite ve oyunumuzu tamamen sahaya yansıtacağımıza inanıyorum. Her şeye rağmen takımın kazanması çok güzel. Takım artık inanıyor ve her maça galibiyet için çıkıyor. Bu sevindirici. Çünkü takımın da kendine inandığını ve güvendiğini gösteriyor. 3'te 3 yapmak gerçekten önemli. Bu ligde artık kolay takım yok. Bundan sonra her maç final edasıyla devam edecek. Bu maçlardan biri de Şanlıurfaspor. İnşallah ben oradan da 3 puanla dönerek yolumuza emin adımlarla devam edeceğimize inanıyorum”. 
Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, transfer döneminin başarılı geçtiğini, yalnızca tek bir mevkiye transfer yapamadıklarını söyledi. Koyun, güzel bir kadronun oluştuğunun altını çizdi

"BİZDEN KAYNAKLI BİR SORUN DEĞİLDİ"

Başkan Koyun şu şekilde konuştu: "Transfer dönemini tamamladık. Ertuğrul Sağlam hocamızın ve transfer komitemizin raporu doğrultusunda yüzde yüz olmasa bile yüzde 90 tamamladık. Sadece bir mevkie transferi gerçekleştiremedik ve bu da hepinizin bildiği gibi bizden kaynaklı bir sorun değildi. İletişim sorunundan kaynaklı karşı taraf ile ilgili yaşanan sorun neticesinde bu transferi tamamlayamadık. Oraya takılmamak lazım. Genele baktığımız zaman iyi bir transfer dönemi geçirdik ve güzel bir kadro oluşturduk. Hem bireysel yetenek anlamında, hem kariyer, hem de karakter anlamında çok iyi bir takım oluştu” dedi.

"TAKIM KENDİNE İNANIYOR, GÜVENİYOR"

Koyun sözlerini şöyle sürdürdü: “Uyum süreci elbet oluyor, kısa zaman sonrada kalite ve oyunumuzu tamamen sahaya yansıtacağımıza inanıyorum. Her şeye rağmen takımın kazanması çok güzel. Takım artık inanıyor ve her maça galibiyet için çıkıyor. Bu sevindirici. Çünkü takımın da kendine inandığını ve güvendiğini gösteriyor. 3'te 3 yapmak gerçekten önemli. Bu ligde artık kolay takım yok. Bundan sonra her maç final edasıyla devam edecek. Bu maçlardan biri de Şanlıurfaspor. İnşallah ben oradan da 3 puanla dönerek yolumuza emin adımlarla devam edeceğimize inanıyorum”. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.