İzmit Belediyespor, deplasmanda Galatasaray’ı mağlup etti

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2023 - 15:01, Güncelleme: 25.09.2023 - 13:54
 

İzmit Belediyespor, deplasmanda Galatasaray’ı mağlup etti

İzmit Belediyespor, deplasmanda Galatasaray’ı mağlup etti

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 3. haftasında İzmit Belediyespor, konuk olduğu Galatasaray’ı 73-61 mağlup etmeyi başardı.ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 3. haftasında İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Galatasaray’a konuk oldu. İzmit Belediyespor, sahadan 73-61’lik skor ile galip ayrıldı. Maçın ilk dakikalarından itibaren etkili oyun ortaya koyan İzmit Belediyesporlu Nared, 18 sayı ile takımın en skorer oyuncusu oldu. İzmit Belediyespor, 1 Ekim Pazar günü saat 15.30’da Fenerbahçe ile Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda karşı karşıya gelecek.
İzmit Belediyespor, deplasmanda Galatasaray’ı mağlup etti
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 3. haftasında İzmit Belediyespor, konuk olduğu Galatasaray’ı 73-61 mağlup etmeyi başardı.
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 3. haftasında İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Galatasaray’a konuk oldu. İzmit Belediyespor, sahadan 73-61’lik skor ile galip ayrıldı. Maçın ilk dakikalarından itibaren etkili oyun ortaya koyan İzmit Belediyesporlu Nared, 18 sayı ile takımın en skorer oyuncusu oldu. İzmit Belediyespor, 1 Ekim Pazar günü saat 15.30’da Fenerbahçe ile Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda karşı karşıya gelecek.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.