Kocaelispor ile Kocaeli Üniversitesi arasında işbirliği

Spor 29.09.2023 - 11:07, Güncelleme: 29.09.2023 - 11:07
 

Kocaelispor ile Kocaeli Üniversitesi arasında işbirliği

Kocaelispor yönetimi, bir önemli projeyi daha hayata geçiriyor. Kocaelispor ile Kocaeli Üniversitesi arasında yapılan protokol sonrası her maç için 200 öğrenciye bilet hediye edilecek

PROTOKOL İMZALANDI Kocaelispor yönetimi, tribünlerde taraftar sayısını artırmak için bir önemli projeyi daha hayata geçiriyor. Kocaelispor ile Kocaeli Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.  Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, ziyarete Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, futbolculardan Gökhan Değirmenci ve Kouakou ile birlikte katıldı.  İş birliğinin amacı, ilimizde öğrenim gören yerli ve yabancı uyruklu öğrencilere Kocaelispor sevgisini aşılamak. 200 BİLET HEDİYE EDİLECEK Bu kapsamda Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda oynanacak olan her maç, ücreti Kocaelispor tarafından karşılanmak üzere Kocaeli Üniversitesi’ne 200 adet Güney Kale Arkası Alt Tribünü bileti hediye edilecek. Kulüpten yapılan açıklamada,” İlgileri için Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Nuh Zafer Cantürk’e ve Kocaeli Üniversitesi ailesine teşekkür eder, yeni öğretim yılında başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.
Kocaelispor yönetimi, bir önemli projeyi daha hayata geçiriyor. Kocaelispor ile Kocaeli Üniversitesi arasında yapılan protokol sonrası her maç için 200 öğrenciye bilet hediye edilecek

PROTOKOL İMZALANDI

Kocaelispor yönetimi, tribünlerde taraftar sayısını artırmak için bir önemli projeyi daha hayata geçiriyor. Kocaelispor ile Kocaeli Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.  Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, ziyarete Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, futbolculardan Gökhan Değirmenci ve Kouakou ile birlikte katıldı.  İş birliğinin amacı, ilimizde öğrenim gören yerli ve yabancı uyruklu öğrencilere Kocaelispor sevgisini aşılamak.

200 BİLET HEDİYE EDİLECEK

Bu kapsamda Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda oynanacak olan her maç, ücreti Kocaelispor tarafından karşılanmak üzere Kocaeli Üniversitesi’ne 200 adet Güney Kale Arkası Alt Tribünü bileti hediye edilecek. Kulüpten yapılan açıklamada,” İlgileri için Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Nuh Zafer Cantürk’e ve Kocaeli Üniversitesi ailesine teşekkür eder, yeni öğretim yılında başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.