Tanke: "Her şeyimi ortaya koyacağım"

Spor 29.09.2023 - 11:17, Güncelleme: 29.09.2023 - 11:17
 

Tanke: "Her şeyimi ortaya koyacağım"

Kocaelispor'un golcüsü Douglas Tanke, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tanke, Keçiörengücü maçında her şeyini ortaya koyacağını söyledi

"BİZ KAZANACAĞIZ" Golcümüz Tanke "Çalışmaya her zaman devam edeceğiz. Hedefimize odaklanmış durumdayız. Çalışmalarımıza da bu doğrultuda devam edeceğiz. Umarım sezonun sonunda hepimizin de istediği sonuca varırız. Zor bir maçtı, ama deplasmanda alınan çok önemli bir galibiyetti bu bizim için. Diğer maça sıkı çalışacağız. Pazar günü bir galibiyet daha alacağız. Benim isteğim elbette gollere devam edebilmek yönünde. Bu hafta sonunda yine iyi bir takıma karşı oynayacağız. Son maçlarını kazandılar. Yine zor bir maça çıkacağız. Her şeyimi ortaya koyarak, sonuna kadar mücadele edip, yardımcı olacağım. Kazanan taraf biz olmak istiyoruz."
Kocaelispor'un golcüsü Douglas Tanke, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tanke, Keçiörengücü maçında her şeyini ortaya koyacağını söyledi

"BİZ KAZANACAĞIZ"

Golcümüz Tanke "Çalışmaya her zaman devam edeceğiz. Hedefimize odaklanmış durumdayız. Çalışmalarımıza da bu doğrultuda devam edeceğiz. Umarım sezonun sonunda hepimizin de istediği sonuca varırız. Zor bir maçtı, ama deplasmanda alınan çok önemli bir galibiyetti bu bizim için. Diğer maça sıkı çalışacağız. Pazar günü bir galibiyet daha alacağız. Benim isteğim elbette gollere devam edebilmek yönünde. Bu hafta sonunda yine iyi bir takıma karşı oynayacağız. Son maçlarını kazandılar. Yine zor bir maça çıkacağız. Her şeyimi ortaya koyarak, sonuna kadar mücadele edip, yardımcı olacağım. Kazanan taraf biz olmak istiyoruz."

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.