Sağlam: "Taraftarımız gereken cevabı verecek"

Spor 29.09.2023 - 11:20, Güncelleme: 29.09.2023 - 11:20
 

Sağlam: "Taraftarımız gereken cevabı verecek"

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Brunga Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde basın mensupları ile bir araya geldi

15 BİN KİŞİ BEKLİYORLAR Sağlam, Keçiröengücü maçında taraftarın bu takıma inandıklarını ve birlikte şampiyon olmak istediklerini tüm ülkeye göstereceklerini söyledi. Sağlam: "Taraftarımız pazar günü gereken cevabı verecektir" dedi. Sağlam şu şekilde konuştu: "Oyuncularımız, Urfa maçında kendilerinin bu ligden ne istediklerini, nerede olmak istedikleriyle alakalı bu maçın bir yön belirleme maçı olduğunu biliyorlardı. Bu işte yukarılarda olmayı ne kadar istediklerini görebilmemiz için önemli bir maçtı. Bu beklentiler doğrultusunda güzel bir maç oynadık. Mücadele açısından da üst düzey bir karşılaşmaydı. Oyun kalitesi diğer maçlara nazaran daha iyiydi. Tabii çok da istediğimiz düzeyde değildi ama çok daha iyi bir seviyede oyun kalitesi gördük. Pozisyonlar bulduk. Neredeyse rakibe hiç pozisyon vermedik. İki güzel golle bu kritik karşılaşmayı çok iyi değerlendirdik. "ANALİZLERİMİZİ YAPIYORUZ" Oyuncularımızın öncelikli hedefi puan alarak üst sıralara çıkmak. İyi mücadele ve oyunu da gösterdiğimiz zaman camiada moraller de her geçen gün üst seviyeye çıkıyor. Geldiğimiz nokta itibariyle konuşursak ilk iki maça çıktığımızda ondan sonraki süreçte planladığımız ve beklediğimiz noktadayız. Bu karşılaşmayı kazandıktan sonra önümüzde iki tane içeride oynayacağımız zorlu karşılaşmalar olacak. Bunlardan ilki Keçiörengücü. Keçiörengücü istikrarlı bu ligde birkaç senedir hep üst sıraları oynamış iyi bir takım. Analizimizi yapıyoruz iyi olan yönlerimizi daha mükemmele ulaştırma adına çalışıyoruz. Rakibimizin zaaflarını biliyoruz. Onları da iyi analizi edip maça çalışacağız. İnanıyorum ki yine iyi bir mücadele ve beraberinde çok keyif veren bir futbol ve güzel bir galibiyet alıp yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz. "CİDDİ FORMA MÜCADELESİ VAR" Yusuf Cihat'ın arka adalesinde sakatlık vardı. İyi şu anda takımla beraber çalışıyor. Kaptanımız Yusuf Abdioğlu'nun yine alt grubunda sakatlık vardı. Bugün çıktı idmana. İnşallah onda da çok büyük bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Fofana’nın cezası bitti. Şu anda takımda gerçekten çok üst düzeyde bir bütünlük, birlik, beraberlik, sevgi, saygı ortamının yanında tabii ciddi bir forma mücadelesi var.  
Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Brunga Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde basın mensupları ile bir araya geldi

15 BİN KİŞİ BEKLİYORLAR

Sağlam, Keçiröengücü maçında taraftarın bu takıma inandıklarını ve birlikte şampiyon olmak istediklerini tüm ülkeye göstereceklerini söyledi. Sağlam: "Taraftarımız pazar günü gereken cevabı verecektir" dedi. Sağlam şu şekilde konuştu: "Oyuncularımız, Urfa maçında kendilerinin bu ligden ne istediklerini, nerede olmak istedikleriyle alakalı bu maçın bir yön belirleme maçı olduğunu biliyorlardı. Bu işte yukarılarda olmayı ne kadar istediklerini görebilmemiz için önemli bir maçtı. Bu beklentiler doğrultusunda güzel bir maç oynadık. Mücadele açısından da üst düzey bir karşılaşmaydı. Oyun kalitesi diğer maçlara nazaran daha iyiydi. Tabii çok da istediğimiz düzeyde değildi ama çok daha iyi bir seviyede oyun kalitesi gördük. Pozisyonlar bulduk. Neredeyse rakibe hiç pozisyon vermedik. İki güzel golle bu kritik karşılaşmayı çok iyi değerlendirdik.

"ANALİZLERİMİZİ YAPIYORUZ"

Oyuncularımızın öncelikli hedefi puan alarak üst sıralara çıkmak. İyi mücadele ve oyunu da gösterdiğimiz zaman camiada moraller de her geçen gün üst seviyeye çıkıyor. Geldiğimiz nokta itibariyle konuşursak ilk iki maça çıktığımızda ondan sonraki süreçte planladığımız ve beklediğimiz noktadayız. Bu karşılaşmayı kazandıktan sonra önümüzde iki tane içeride oynayacağımız zorlu karşılaşmalar olacak. Bunlardan ilki Keçiörengücü. Keçiörengücü istikrarlı bu ligde birkaç senedir hep üst sıraları oynamış iyi bir takım. Analizimizi yapıyoruz iyi olan yönlerimizi daha mükemmele ulaştırma adına çalışıyoruz. Rakibimizin zaaflarını biliyoruz. Onları da iyi analizi edip maça çalışacağız. İnanıyorum ki yine iyi bir mücadele ve beraberinde çok keyif veren bir futbol ve güzel bir galibiyet alıp yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz.

"CİDDİ FORMA MÜCADELESİ VAR"

Yusuf Cihat'ın arka adalesinde sakatlık vardı. İyi şu anda takımla beraber çalışıyor. Kaptanımız Yusuf Abdioğlu'nun yine alt grubunda sakatlık vardı. Bugün çıktı idmana. İnşallah onda da çok büyük bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Fofana’nın cezası bitti. Şu anda takımda gerçekten çok üst düzeyde bir bütünlük, birlik, beraberlik, sevgi, saygı ortamının yanında tabii ciddi bir forma mücadelesi var.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.