Bu Ceylan çok can yakar

Gebze 30.09.2023 - 15:27, Güncelleme: 30.09.2023 - 15:27
 

Bu Ceylan çok can yakar

İlk maçında kırmızı kart şoku yaşayan ve bir kişi eksik oynadığı maçtan tek farklı yenilgi ile ayrılan Ceylan Otomosyon, ikinci maçında turnuva da şampiyonluklara ve finallere ambargo koymuş olan Görtan Otomotiv’i 5-2 mağlup etti.

Şevket Baş’ın kaptanlığında sahaya çıkan Ceylan Otomosyon, İsmail, Rıfkı, İlker, Şafak ve Tuncay gibi tecrübeli ayakların yanı sıra Mehmet, Ensar ve Aykut gibi enerjisi yüksek oyuncularla mücadele verdiği turnuvada gruptan çıkmayı garantiledi. Karşılaşmayı Gebze Master Ailesi’nin yöneticileri ile birlikte izleyen Köksal Aydın, “iki ekipte bizim ekibimiz, hatta turnuvada ki tüm takımlar dostlarımızın takımları, bizim kurumlarımızın takımları. Önceliğimiz maçların sakatlıklar olmadan tamamlanmasıdır, bunun yanı sıra takım olarak da kazanmak güzel duygu, tüm arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum” dedi. CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, yoğun gündem nedeni ile Ankara’da olduğu için takımının maçını izleyemedi, karşılaşmayı Hedef Tv ekranlarından takip eden Nail Çiler, takım oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutlayarak, ikinci maçı kazanarak yollarına devam edeceklerini belirterek, oyunculara moral verdi.
İlk maçında kırmızı kart şoku yaşayan ve bir kişi eksik oynadığı maçtan tek farklı yenilgi ile ayrılan Ceylan Otomosyon, ikinci maçında turnuva da şampiyonluklara ve finallere ambargo koymuş olan Görtan Otomotiv’i 5-2 mağlup etti.

Şevket Baş’ın kaptanlığında sahaya çıkan Ceylan Otomosyon, İsmail, Rıfkı, İlker, Şafak ve Tuncay gibi tecrübeli ayakların yanı sıra Mehmet, Ensar ve Aykut gibi enerjisi yüksek oyuncularla mücadele verdiği turnuvada gruptan çıkmayı garantiledi. Karşılaşmayı Gebze Master Ailesi’nin yöneticileri ile birlikte izleyen Köksal Aydın, “iki ekipte bizim ekibimiz, hatta turnuvada ki tüm takımlar dostlarımızın takımları, bizim kurumlarımızın takımları. Önceliğimiz maçların sakatlıklar olmadan tamamlanmasıdır, bunun yanı sıra takım olarak da kazanmak güzel duygu, tüm arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum” dedi.
CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, yoğun gündem nedeni ile Ankara’da olduğu için takımının maçını izleyemedi, karşılaşmayı Hedef Tv ekranlarından takip eden Nail Çiler, takım oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutlayarak, ikinci maçı kazanarak yollarına devam edeceklerini belirterek, oyunculara moral verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.