PARLAKOĞLUNA SÜPRİZ KUTLAMA

Gebze 30.09.2023 - 15:28, Güncelleme: 30.09.2023 - 15:28
 

PARLAKOĞLUNA SÜPRİZ KUTLAMA

Basın Turnuvası’nın en centilmen kadın yöneticisine sürpriz doğum günü

Geçtiğimiz sezon kazandığı ve gruplardan çıkmayı garantiliyi maçta, kendi takım oyuncularının agrasif tutumu ve rakibe gösterdikleri sertlikden dolayı, turnuvadan çekilen ve en centilmen yönetici seçilen, Gülseren Parlakoğlu, önceki akşam hayatının sürprizi ile karşılaştı. Ticaret Odası-Tamsan maçı öncesinde sahada kesilen pasta ile Basın Turnuvası Ailesi Parlakoğlu’nun doğum gününü kutlarken, kızı Beren de annesi ile birlikte büyük sevinç yaşadı. Gebze Basın Turnuvası’nın tek bayan yöneticisi olan, heyecanı ve sportmenliği ile turnuvaya anlam katan Gülseren Parlakoğlu, Turnuva Komitesi’nin hazırladığı sürpriz doğum günü organizasyonu ile büyük şok yaşadı. Böylesi bir kutlama şimdiye kadar hiç yaşamadığını ve hiç karşılaşmadığını dile getiren Parlakoğlu, tüm Gebze Basın Turnuvası Ailesi’ne teşekkür etti
Basın Turnuvası’nın en centilmen kadın yöneticisine sürpriz doğum günü

Geçtiğimiz sezon kazandığı ve gruplardan çıkmayı garantiliyi maçta, kendi takım oyuncularının agrasif tutumu ve rakibe gösterdikleri sertlikden dolayı, turnuvadan çekilen ve en centilmen yönetici seçilen, Gülseren Parlakoğlu, önceki akşam hayatının sürprizi ile karşılaştı. Ticaret Odası-Tamsan maçı öncesinde sahada kesilen pasta ile Basın Turnuvası Ailesi Parlakoğlu’nun doğum gününü kutlarken, kızı Beren de annesi ile birlikte büyük sevinç yaşadı.
Gebze Basın Turnuvası’nın tek bayan yöneticisi olan, heyecanı ve sportmenliği ile turnuvaya anlam katan Gülseren Parlakoğlu, Turnuva Komitesi’nin hazırladığı sürpriz doğum günü organizasyonu ile büyük şok yaşadı. Böylesi bir kutlama şimdiye kadar hiç yaşamadığını ve hiç karşılaşmadığını dile getiren Parlakoğlu, tüm Gebze Basın Turnuvası Ailesi’ne teşekkür etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.