"Dönme Dolap" ilk kez seyirciyle buluştu

Kocaeli 23.01.2024 - 17:44, Güncelleme: 23.01.2024 - 17:44
 

"Dönme Dolap" ilk kez seyirciyle buluştu

Körfez Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında "Dönme Dolap" oyununu seyirciyle buluşturdu.

Körfez Belediyesi'nin ocak ayı etkinliklerinde tiyatroseverler unutulmadı. Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde oynanan oyuna tiyatroseverler yoğun gösterdi. Belediye Başkanı Şener Söğüt de oyunu izleyenler arasında yer aldı. Keyifli anların yaşandığı oyunda salon tamamen doldu. ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR Tiyatro bitiminde sahneye çıkan Söğüt, "Salondaki bu güzelliği, heyecanı ve mutluluğu görünce düzenlenen etkinlikler daha da kıymetli hale geliyor. Kültür sanat etkinliklerimiz aralıksız devam ediyor. Bu akşam da bu güzel oyunu sizlerle buluşturuyor olmak bizleri ayrıca mutlu etti. Çok güzel bir oyundu, oynayan tiyatro oyuncularına çok teşekkür ediyorum" dedi.  
Körfez Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında "Dönme Dolap" oyununu seyirciyle buluşturdu.

Körfez Belediyesi'nin ocak ayı etkinliklerinde tiyatroseverler unutulmadı. Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde oynanan oyuna tiyatroseverler yoğun gösterdi. Belediye Başkanı Şener Söğüt de oyunu izleyenler arasında yer aldı. Keyifli anların yaşandığı oyunda salon tamamen doldu.

ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Tiyatro bitiminde sahneye çıkan Söğüt, "Salondaki bu güzelliği, heyecanı ve mutluluğu görünce düzenlenen etkinlikler daha da kıymetli hale geliyor. Kültür sanat etkinliklerimiz aralıksız devam ediyor. Bu akşam da bu güzel oyunu sizlerle buluşturuyor olmak bizleri ayrıca mutlu etti. Çok güzel bir oyundu, oynayan tiyatro oyuncularına çok teşekkür ediyorum" dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.