Bu takıma Süper Lig yakışırdı

Spor 24.01.2024 - 17:28, Güncelleme: 24.01.2024 - 17:28
 

Bu takıma Süper Lig yakışırdı

1.Küme Play-Off’ta Süper Amatör Lig’e çıkacak son iki takımın belirleneceği final maçlarında Gebze Birlikspor ile Alikahyaspor kazanmıştı. Final maçında Alikahyaspor’a 2-0 kaybeden Uzuntarla Belediyespor, çok büyük üzüntü yaşıyor. Teknik Sorumlu Sedat Topçu, “Bu takıma Süper Amatör Lig çok yakışacaktı” dedi.

UZUNTARLA ÇOK ÜZGÜN Bu sezon 1.Küme D Grubu’nda şampiyonluk yarışı yapan, uzun süre de ligi lider götüren Uzuntarla Belediyespor, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının ardından birinciliği Beylikbağı Karadenizspor’a kaptırmıştı. Ligi ikinci bitirip, Süper Lig umutlarını Play-Off’a taşıyan Yeşil-Siyahlı ekip, Play-Off ilk maçında da Kartepe’nin bir diğer takımı Şirinspor’u mağlup etti, finale çıktı. Finalde Alikahyaspor’un rakibi olan Uzuntarla Belediyespor, Körfez Esentepe Stadı’nda oynanan maçta rakibine 2-0 mağlup oldu, çok yaklaştığı Süper Lig’e çıkamamanın üzüntüsünü yaşadı. TOPÇU, “BAZI FİLİMLERİN SONU HÜZÜNLÜ BİTER, BİZİM DE ÖYLE OLDU” Uzuntarla Belediyespor Teknik Sorumlusu Sedat Topçu, final maçında çok pozisyona girdiklerini, bunları değerlendiremediklerini söyledi. Topçu, “Final maçını kaybettik. Bu takım ve camia, Süper Amatör Lig’e çok yakışacaktı, bunun için çok üzülüyorum. Her şeye rağmen oyuncularımla gurur duyuyorum. Ligde, Play-Off’ta her maçtan zevk aldım, her rakibe oyun olarak üstünlük kurduk. Final maçında öyleydi, 5-6 pozisyon bulduk. Biz atsak, Süper Lig’e biz çıkacaktık. Bazı filmlerin sonu hüzünlü biter, bizim de öyle oldu. Alkışlanacak bir mücadele örneği gösterdik ama olmadı. Süper Amatöre çıkan Alikahyaspor’u kutluyorum, başarılar diliyorum” dedi.
1.Küme Play-Off’ta Süper Amatör Lig’e çıkacak son iki takımın belirleneceği final maçlarında Gebze Birlikspor ile Alikahyaspor kazanmıştı. Final maçında Alikahyaspor’a 2-0 kaybeden Uzuntarla Belediyespor, çok büyük üzüntü yaşıyor. Teknik Sorumlu Sedat Topçu, “Bu takıma Süper Amatör Lig çok yakışacaktı” dedi.

UZUNTARLA ÇOK ÜZGÜN

Bu sezon 1.Küme D Grubu’nda şampiyonluk yarışı yapan, uzun süre de ligi lider götüren Uzuntarla Belediyespor, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının ardından birinciliği Beylikbağı Karadenizspor’a kaptırmıştı. Ligi ikinci bitirip, Süper Lig umutlarını Play-Off’a taşıyan Yeşil-Siyahlı ekip, Play-Off ilk maçında da Kartepe’nin bir diğer takımı Şirinspor’u mağlup etti, finale çıktı. Finalde Alikahyaspor’un rakibi olan Uzuntarla Belediyespor, Körfez Esentepe Stadı’nda oynanan maçta rakibine 2-0 mağlup oldu, çok yaklaştığı Süper Lig’e çıkamamanın üzüntüsünü yaşadı.

TOPÇU, “BAZI FİLİMLERİN SONU HÜZÜNLÜ BİTER, BİZİM DE ÖYLE OLDU”

Uzuntarla Belediyespor Teknik Sorumlusu Sedat Topçu, final maçında çok pozisyona girdiklerini, bunları değerlendiremediklerini söyledi. Topçu, “Final maçını kaybettik. Bu takım ve camia, Süper Amatör Lig’e çok yakışacaktı, bunun için çok üzülüyorum. Her şeye rağmen oyuncularımla gurur duyuyorum. Ligde, Play-Off’ta her maçtan zevk aldım, her rakibe oyun olarak üstünlük kurduk. Final maçında öyleydi, 5-6 pozisyon bulduk. Biz atsak, Süper Lig’e biz çıkacaktık. Bazı filmlerin sonu hüzünlü biter, bizim de öyle oldu. Alkışlanacak bir mücadele örneği gösterdik ama olmadı. Süper Amatöre çıkan Alikahyaspor’u kutluyorum, başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.