KOÜ'ye Kurumsal İletişim Başkanı!

Kocaeli 24.01.2024 - 17:57, Güncelleme: 24.01.2024 - 17:57
 

KOÜ'ye Kurumsal İletişim Başkanı!

Kocaeli Üniversitesinde daha önceleri faaliyet gösteren Basın Yayın ve Halkla ilişkiler müdürlüğü kaldırıldı. Müdürlüğün yerine ise bir Kurumsal İletişim Ofisi kuruldu

Üniversitenin kurumsallaşması ve profesyonelleşmesi konusunda gereken bir gelişmeydi. Üniversitede daha önceden Basın Yayın ve Halkla ilişkiler müdürlüğü adıyla faaliyet gösteren müdürlük kapatıldı. Kapatılan müdürlüğün yerine ile Kocaeli Üniversitesi Kurumsal İletişim Ofisi kuruldu. Kocaeli Üniversitesinin ulusal ve uluslararası anlamda görünürlüğünü ve itibarını artırmak amacıyla hizmet verecek olan Kurumsal İletişim Ofisi’nin başına ise Doç. Banu Küçüksaraç getirildi. ÜNİVERSİTENİN GÖRÜNÜRLÜĞÜNÜN ARTIRACAK KOÜ Kurumsal İletişim Ofisini tanıtmak ve bilgi vermek amacıyla bugün gazetemizi ziyaret eden KOÜ Kurumsal İletişim Başkanı Doç. Banu Küçüksaraç, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Üniversitemizin ulusal ve uluslararası anlamda görünürlüğünü ve itibarını artırmak amacıyla iletişim ve stratejik yönüne ağırlık vermek üzere kurulmuş bir ofis Kurumsal İletişim Ofisi. Hedef kitleye hangi mesajın verilmesi gerektiğini planlayan, 1 yıllık planlamasını yapan ve bu 1 yılın sonunda da ölçümleyip raporunu verecek olan bir birim bu. Kuruluş amacı bu. BİRİMLERİMİZİ KURDUK Bu nedenle de önce birimlerimizi oluşturduk. Stratejik İletişim Birimi kurduk. Medya İlişkileri Birimimizi kurduk. Etkinlik Yönetim Birimimiz var. Görsel İletişim Tasarım Birimimiz var. Dijital Medya Birimimiz ve İçerik Üretim ve Yönetim Birimimiz var. Bunların her birine birim sorumlusu atadık kendi uzmanlık alanlarına göre. EN ÖNEMLİSİ MEDYA Bundan sonra yapmak istediklerimiz de kurulma amacı doğrultusunda devam etmek. Özellikle paydaş ilişkilerin sürdürülebilir olmasını çok önemsiyoruz. Çünkü çok çeşitli paydaş gruplarımız var. Bunlardan en önemlisi de medya. Medya ile ilişkilerimizin özellikle etik ilkeler çerçevesinde ve sürdürülebilir olmasını ben çok önemsiyorum.” DOÇ. BANU KÜÇÜKSARAÇ KİMDİR Aslen Zonguldaklı 2001 yılından bu yana Kocaeli’de ikamet ediyor. 2005 Kocaeli Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım mezunu. iletişim fakültesinde halihazırda Doçent Doktor öğretim üyesi. KOÜ Kurumsal İletişim Ofisi Başkanı. Ekim’de göreve getirildi.
Kocaeli Üniversitesinde daha önceleri faaliyet gösteren Basın Yayın ve Halkla ilişkiler müdürlüğü kaldırıldı. Müdürlüğün yerine ise bir Kurumsal İletişim Ofisi kuruldu

Üniversitenin kurumsallaşması ve profesyonelleşmesi konusunda gereken bir gelişmeydi. Üniversitede daha önceden Basın Yayın ve Halkla ilişkiler müdürlüğü adıyla faaliyet gösteren müdürlük kapatıldı. Kapatılan müdürlüğün yerine ile Kocaeli Üniversitesi Kurumsal İletişim Ofisi kuruldu. Kocaeli Üniversitesinin ulusal ve uluslararası anlamda görünürlüğünü ve itibarını artırmak amacıyla hizmet verecek olan Kurumsal İletişim Ofisi’nin başına ise Doç. Banu Küçüksaraç getirildi.

ÜNİVERSİTENİN GÖRÜNÜRLÜĞÜNÜN ARTIRACAK

KOÜ Kurumsal İletişim Ofisini tanıtmak ve bilgi vermek amacıyla bugün gazetemizi ziyaret eden KOÜ Kurumsal İletişim Başkanı Doç. Banu Küçüksaraç, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
“Üniversitemizin ulusal ve uluslararası anlamda görünürlüğünü ve itibarını artırmak amacıyla iletişim ve stratejik yönüne ağırlık vermek üzere kurulmuş bir ofis Kurumsal İletişim Ofisi. Hedef kitleye hangi mesajın verilmesi gerektiğini planlayan, 1 yıllık planlamasını yapan ve bu 1 yılın sonunda da ölçümleyip raporunu verecek olan bir birim bu. Kuruluş amacı bu.

BİRİMLERİMİZİ KURDUK

Bu nedenle de önce birimlerimizi oluşturduk. Stratejik İletişim Birimi kurduk. Medya İlişkileri Birimimizi kurduk. Etkinlik Yönetim Birimimiz var. Görsel İletişim Tasarım Birimimiz var. Dijital Medya Birimimiz ve İçerik Üretim ve Yönetim Birimimiz var. Bunların her birine birim sorumlusu atadık kendi uzmanlık alanlarına göre.

EN ÖNEMLİSİ MEDYA

Bundan sonra yapmak istediklerimiz de kurulma amacı doğrultusunda devam etmek. Özellikle paydaş ilişkilerin sürdürülebilir olmasını çok önemsiyoruz. Çünkü çok çeşitli paydaş gruplarımız var. Bunlardan en önemlisi de medya. Medya ile ilişkilerimizin özellikle etik ilkeler çerçevesinde ve sürdürülebilir olmasını ben çok önemsiyorum.”

DOÇ. BANU KÜÇÜKSARAÇ KİMDİR

Aslen Zonguldaklı
2001 yılından bu yana Kocaeli’de ikamet ediyor.
2005 Kocaeli Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım mezunu.
iletişim fakültesinde halihazırda Doçent Doktor öğretim üyesi.
KOÜ Kurumsal İletişim Ofisi Başkanı.
Ekim’de göreve getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.