Hürriyet ile CHP İzmit yemekte buluştu

Kocaeli 29.01.2024 - 12:28, Güncelleme: 29.01.2024 - 12:28
 

Hürriyet ile CHP İzmit yemekte buluştu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit örgütü ile yemekte bir araya geldi. Toplantıda, yaklaşan yerel seçimlere dair fikir alışverişinde bulunuldu

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) İzmit Belediye Başkan adayını belirlemek üzere gerçekleştirilen 4 adaylı ön seçimin kazananı Fatma Kaplan Hürriyet olmuştu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ön seçimin ardından CHP İzmit  İlçe Başkanlığı'na giderek örgütle bir araya gelmişti. Toplantıda, örgüt ile belediye yöneticileri bir araya gelerek yerel seçim çalışmalarını değerlendirdi. Parti binasında gerçekleştirilen buluşmanın ardından Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit örgütü ile yemekte bir araya geldi. “BERABER BAŞARACAĞIZ” İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesi'nde dün akşam düzenlenen toplantıya, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve yönetimi ile İzmit örgütü tam kadro katıldı. Buluşmada, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin örgüt ile fikir alışverişinde bulunuldu. CHP İzmit İlçe Başkanlığı'ndan toplantıya ilişkin yapılan açıklamada ise, “Ön seçim sonrası, İzmit ilçe örgütümüz, mahalle temsilcilerimiz ve aileleri ile birlikte İzmit Dernekler Yerleşkesi'nde İzmit Belediye Başkan Adayımız Fatma Kaplan Hürriyet ile  aile yemeğimizi düzenledik. Yerel seçimle ilgili değerlendirmede bulunarak toplantımızı gerçekleştirdik. Beraber başaracağız. Kazanan İzmit halkı olacak” ifadeleri yer aldı.   
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit örgütü ile yemekte bir araya geldi. Toplantıda, yaklaşan yerel seçimlere dair fikir alışverişinde bulunuldu

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) İzmit Belediye Başkan adayını belirlemek üzere gerçekleştirilen 4 adaylı ön seçimin kazananı Fatma Kaplan Hürriyet olmuştu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ön seçimin ardından CHP İzmit  İlçe Başkanlığı'na giderek örgütle bir araya gelmişti. Toplantıda, örgüt ile belediye yöneticileri bir araya gelerek yerel seçim çalışmalarını değerlendirdi. Parti binasında gerçekleştirilen buluşmanın ardından Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit örgütü ile yemekte bir araya geldi.

“BERABER BAŞARACAĞIZ”

İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesi'nde dün akşam düzenlenen toplantıya, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve yönetimi ile İzmit örgütü tam kadro katıldı. Buluşmada, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin örgüt ile fikir alışverişinde bulunuldu. CHP İzmit İlçe Başkanlığı'ndan toplantıya ilişkin yapılan açıklamada ise, “Ön seçim sonrası, İzmit ilçe örgütümüz, mahalle temsilcilerimiz ve aileleri ile birlikte İzmit Dernekler Yerleşkesi'nde İzmit Belediye Başkan Adayımız Fatma Kaplan Hürriyet ile  aile yemeğimizi düzenledik. Yerel seçimle ilgili değerlendirmede bulunarak toplantımızı gerçekleştirdik. Beraber başaracağız. Kazanan İzmit halkı olacak” ifadeleri yer aldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.