Kouakou: Şampiyon olacağız

Spor 31.01.2024 - 13:19, Güncelleme: 31.01.2024 - 13:19
 

Kouakou: Şampiyon olacağız

Kocaelispor’da Altay maçında ikinci golün imzasını atan Cristian Kouakou, “Gol olur, asist olur, takıma her türlü katkıyı vereceğim. Umarım sezon sonunda şampiyon olacağız” dedi.

“YÜZDE YÜZÜMÜ VERMEYE ÇALIŞTIM” Kocaelispor’un santraforlarından Cristian Kouakou antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Santrafor bölgesinde oynadığında daha etkili olduğunu söyleyen Kouakou, “Sizlere daha önce söylediğim gibi sezonun ilk yarısında kendi pozisyonumda oynayamadım. Tabii takımda 3 forvet vardı. Hocamız diğer iki forveti kullanmayı tercih etti. Bunu eleştirmiyor, saygı duyuyorum. Sağda da solda da oynatıldığımda yüzde yüzümü vererek işimi yapmaya çalıştım. Antalya kampında kendi pozisyonumda oynadım. Ardından merkez santrafor olarak görev aldım. Burada daha rahat oynuyorum ve takımıma daha fazla katkı veriyorum” diye konuştu. “3 PUAN İÇİN MUTLUYUM” Gol atmanın kendisi için harika bir his olduğunu ifade eden Kouakou, “Gol atmak harika bir histi. Taraftarımız da gol attığımız kalenin arkasındaydı. Onların önünde gol atmak benim için heyecan ve mutluluk vericiydi. Attığım gol maçı bitiren gol oldu. 3 puan aldığımız için mutluyum.” dedi. “ŞAMPİYON OLACAĞIZ” Kouakou şampiyon olacağımızı söyleyerek, şöyle konuştu: “Saha içinde de dışında da elimden geldiğince takımıma yardımcı olacağım. Aldığım süre ne olursa olsun sahada olduğum her an benden isteneni fazlası ile yerine getireceğim. Gol olur, asist olur, takıma her türlü katkıyı vereceğim. Umarım sezon sonunda şampiyon olacağız”  
Kocaelispor’da Altay maçında ikinci golün imzasını atan Cristian Kouakou, “Gol olur, asist olur, takıma her türlü katkıyı vereceğim. Umarım sezon sonunda şampiyon olacağız” dedi.

“YÜZDE YÜZÜMÜ VERMEYE ÇALIŞTIM”
Kocaelispor’un santraforlarından Cristian Kouakou antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Santrafor bölgesinde oynadığında daha etkili olduğunu söyleyen Kouakou, “Sizlere daha önce söylediğim gibi sezonun ilk yarısında kendi pozisyonumda oynayamadım. Tabii takımda 3 forvet vardı. Hocamız diğer iki forveti kullanmayı tercih etti. Bunu eleştirmiyor, saygı duyuyorum. Sağda da solda da oynatıldığımda yüzde yüzümü vererek işimi yapmaya çalıştım. Antalya kampında kendi pozisyonumda oynadım. Ardından merkez santrafor olarak görev aldım. Burada daha rahat oynuyorum ve takımıma daha fazla katkı veriyorum” diye konuştu.

“3 PUAN İÇİN MUTLUYUM”
Gol atmanın kendisi için harika bir his olduğunu ifade eden Kouakou, “Gol atmak harika bir histi. Taraftarımız da gol attığımız kalenin arkasındaydı. Onların önünde gol atmak benim için heyecan ve mutluluk vericiydi. Attığım gol maçı bitiren gol oldu. 3 puan aldığımız için mutluyum.” dedi.

“ŞAMPİYON OLACAĞIZ”
Kouakou şampiyon olacağımızı söyleyerek, şöyle konuştu:
“Saha içinde de dışında da elimden geldiğince takımıma yardımcı olacağım. Aldığım süre ne olursa olsun sahada olduğum her an benden isteneni fazlası ile yerine getireceğim. Gol olur, asist olur, takıma her türlü katkıyı vereceğim. Umarım sezon sonunda şampiyon olacağız”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.