Kandıraspor U12 Erkek Takımı, kadın antrenörü Esra Kaçar ile şampiyon oldu

Spor 03.02.2024 - 12:41, Güncelleme: 03.02.2024 - 12:41
 

Kandıraspor U12 Erkek Takımı, kadın antrenörü Esra Kaçar ile şampiyon oldu

Kandıraspor U12 Erkek Takımı, kadın antrenörü Esra Kaçar ile şampiyon oldu

Kandıraspor U12 takımı, büyük bir başarı elde ederek U12 ligini şampiyon olarak tamamladı. Sezon boyunca gösterdikleri performansla dikkat çeken genç futbolcular, sadece 1 mağlubiyet ve 7 galibiyet alarak toplamda 21 puan elde etti. Ligde attıkları 53 gol karşısında sadece 6 gol yiyen takım, birinci sırayı alarak büyük bir zafer elde etti. Şampiyon takım oyuncuları, Melih K. Ersöz, Ahmet Ayaz Horos, Akif E. Yalçınkaya, Bahadır Eren, Eymen Yalçın, Ege Coşkun, Emir T. Demir, İsmail Açıkgöz, Mehmet A. Küçüktecer, Muhammet A. Yılmaz, Yiğit Hamza Yavaş, Ali Cemal Bayrak, Berk Alp Vural, Ege Tuncer, Buğra Aykuş, Yusuf Efe Ünlü, Berat Bayraktar, Muhammet Enes İlhan, İbrahim Soylu, ve Doğan Korkmaz’dan oluşuyor. Şampiyonluğa ulaşan bu başarılı takımın antrenörü Esra Kaçar, yardımcı antrenörler Hanife Demiryol, Hüseyin Akın ve İbrahim Ercan da önemli katkı sağladı. Takımın başarılı yöneticisi ise Gökay İlhan oldu. Şampiyonluk maçı olan Seka 1937 Spor karşılaşmasında, takımın yıldızlarından Ege Coşkun üç gol, İsmail Açıkgöz de bir gol kaydederek skoru 4-1’e taşıdılar.
Kandıraspor U12 Erkek Takımı, kadın antrenörü Esra Kaçar ile şampiyon oldu

Kandıraspor U12 takımı, büyük bir başarı elde ederek U12 ligini şampiyon olarak tamamladı. Sezon boyunca gösterdikleri performansla dikkat çeken genç futbolcular, sadece 1 mağlubiyet ve 7 galibiyet alarak toplamda 21 puan elde etti. Ligde attıkları 53 gol karşısında sadece 6 gol yiyen takım, birinci sırayı alarak büyük bir zafer elde etti.
Şampiyon takım oyuncuları, Melih K. Ersöz, Ahmet Ayaz Horos, Akif E. Yalçınkaya, Bahadır Eren, Eymen Yalçın, Ege Coşkun, Emir T. Demir, İsmail Açıkgöz, Mehmet A. Küçüktecer, Muhammet A. Yılmaz, Yiğit Hamza Yavaş, Ali Cemal Bayrak, Berk Alp Vural, Ege Tuncer, Buğra Aykuş, Yusuf Efe Ünlü, Berat Bayraktar, Muhammet Enes İlhan, İbrahim Soylu, ve Doğan Korkmaz’dan oluşuyor.
Şampiyonluğa ulaşan bu başarılı takımın antrenörü Esra Kaçar, yardımcı antrenörler Hanife Demiryol, Hüseyin Akın ve İbrahim Ercan da önemli katkı sağladı. Takımın başarılı yöneticisi ise Gökay İlhan oldu. Şampiyonluk maçı olan Seka 1937 Spor karşılaşmasında, takımın yıldızlarından Ege Coşkun üç gol, İsmail Açıkgöz de bir gol kaydederek skoru 4-1’e taşıdılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.