Derince Uşak'ı '7' bitirdi: 1-7

Kocaeli 05.02.2024 - 13:46, Güncelleme: 05.02.2024 - 13:46
 

Derince Uşak'ı '7' bitirdi: 1-7

TFF 2. lig’de ateş hattından çıkmak için mücadele eden Belediye Derincespor, Uşakspor ile deplasmansa mücadele etti. Temsilcimiz karşılaşmadan 7-1 galip ayrıldı

İLK YARI 6 GOL ATTI Belediye Derincespor, TFF 2. lig’in ikinci yarısına Sarıyer galibiyeti ile başlamış daha sonrasında ise 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet almıştı. Temsilcimiz önceki gün Uşakspor’a konuk oldu. Kötü gidişata dur demek isteyen sarı - lacivertliler resmen Uşakspor’a patladı. İlk devreyi 6-0 önde kapatan Derince, karşılaşmayı 7-1 kazandı. Belediye Derincespor’a galibiyeti getiren golleri, Taha Aydınlı, Halil Ertürk ( kendi kalesine), Okan Baydemir, Ömer Faruk Çalışkan, Berat Ali Genç, Erdi Can Şehit ve Ege Özkayımoğlu kaydetti. 22 puanla 16. sırada bulunan temsilcimiz, haftaya Amed Sportif ile mücadele edecek.
TFF 2. lig’de ateş hattından çıkmak için mücadele eden Belediye Derincespor, Uşakspor ile deplasmansa mücadele etti. Temsilcimiz karşılaşmadan 7-1 galip ayrıldı

İLK YARI 6 GOL ATTI

Belediye Derincespor, TFF 2. lig’in ikinci yarısına Sarıyer galibiyeti ile başlamış daha sonrasında ise 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet almıştı. Temsilcimiz önceki gün Uşakspor’a konuk oldu. Kötü gidişata dur demek isteyen sarı - lacivertliler resmen Uşakspor’a patladı. İlk devreyi 6-0 önde kapatan Derince, karşılaşmayı 7-1 kazandı. Belediye Derincespor’a galibiyeti getiren golleri, Taha Aydınlı, Halil Ertürk ( kendi kalesine), Okan Baydemir, Ömer Faruk Çalışkan, Berat Ali Genç, Erdi Can Şehit ve Ege Özkayımoğlu kaydetti. 22 puanla 16. sırada bulunan temsilcimiz, haftaya Amed Sportif ile mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.