‘Leyla Hanım’ Arasta Park’ta 2 salonda eş zamanlı gösterime sunulacak

Kocaeli 10.02.2024 - 21:01, Güncelleme: 11.02.2024 - 00:08
 

‘Leyla Hanım’ Arasta Park’ta 2 salonda eş zamanlı gösterime sunulacak

İzmit Belediyesi yarın akşam gerçekleştirilecek Leyla Hanım film galası için Arasta Park’taki iki salonda daha eş zamanlı gösterim yapacak

İzmit Belediyesinin öncülüğüyle Türkiye’nin tek dereceli seçim sistemiyle seçilen ilk kadın belediye başkanı unvanına sahip Leyla Atakan’ın hayatını konu alan ‘Leyla Hanım’ belgesel filminin büyük galası yarın akşam gerçekleştirilecek. Saat 18.00’da Yahya Kaptan’da bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yapılacak olan ‘Leyla Hanım’ belgesel filminin galasında, eş zamanlı 2 salonda daha gösterim olacak.    “SİZLERİ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞIZ” Arasta Park’ta yer alan 2 salonda SDKM’deki gösterimle eş zamanlı olarak film İzmitlilerin beğenisine sunulacak. Konuyla ilgili olarak İzmit Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, “Gala gecemizin tadını çıkarmanız için ekstra salonumuzda sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Erken gelerek yerinizi almayı unutmayın. Gösterim ücretsizdir” ifadelerine yer verildi.
İzmit Belediyesi yarın akşam gerçekleştirilecek Leyla Hanım film galası için Arasta Park’taki iki salonda daha eş zamanlı gösterim yapacak
İzmit Belediyesinin öncülüğüyle Türkiye’nin tek dereceli seçim sistemiyle seçilen ilk kadın belediye başkanı unvanına sahip Leyla Atakan’ın hayatını konu alan ‘Leyla Hanım’ belgesel filminin büyük galası yarın akşam gerçekleştirilecek. Saat 18.00’da Yahya Kaptan’da bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yapılacak olan ‘Leyla Hanım’ belgesel filminin galasında, eş zamanlı 2 salonda daha gösterim olacak. 
 
“SİZLERİ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞIZ”
Arasta Park’ta yer alan 2 salonda SDKM’deki gösterimle eş zamanlı olarak film İzmitlilerin beğenisine sunulacak. Konuyla ilgili olarak İzmit Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, “Gala gecemizin tadını çıkarmanız için ekstra salonumuzda sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Erken gelerek yerinizi almayı unutmayın. Gösterim ücretsizdir” ifadelerine yer verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.