CHP İzmit seçime hazır

Kocaeli 12.02.2024 - 14:53, Güncelleme: 12.02.2024 - 14:53
 

CHP İzmit seçime hazır

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Örgütü, bugün İzmit Kültür Tepesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk takdiminde bulunarak seçim startını verdi

31 Mart Yerel seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) İzmit İlçe Örgütü seçim  startını verdi. CHP İzmit, bugün İzmit Kültür Tepesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’nda çelenk töreni düzenledi. Törene; İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut, İKM Başkanı Murat Öztürk, CHP İzmit'in eski ilçe başkanları, SKM üyeleri ile partililer katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile davam etti.   ERCAN: YOLA ÇIKIYORUZ Programda konuşan CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, “Haftanın ilk gününde, sabahın erken saatlerinde, 31 Mart yerel seçimleri için hep birlikte İzmit’i güçlü kılmak için yola çıkıyoruz. Çelenk sunumumuzun ardından şehitliğe çıkacağız. Bugün yerel seçimlerin startını veriyoruz” dedi.   HÜRRİYET: HEP BİRLİKTE SAHADAYIZ Ardından konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise, “Bugün güzel bir sabah. Seçim startı diyoruz ama usulen diyoruz. Biz hep birlikte sahadayız ama bugün daha güçlü bir giriş yapalım istedik. SKM’mizi çok geniş oluşturduk. Bu sabah SKM üyelerimizle hep birlikte çelenk sunalım ardından şehitliğe çıkalım dedik. Katıldığınız için teşekkür ederim. Hep birlikte o sandıktan güzel sonuçlarla ayrıldığımız bir seçim olsun” ifadelerini kullandı.   ŞEHİTLİKTE ANMA Kültür Tepesi'ndeki törenin ardından CHP heyeti, Bağçeşme Şehitliği'ne geçti. Burada gerçekleştirilen anma törende ise şehitler için dualar edilirken, mezarlar ziyaret edilerek karanfil bırakıldı.  
Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Örgütü, bugün İzmit Kültür Tepesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk takdiminde bulunarak seçim startını verdi

31 Mart Yerel seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) İzmit İlçe Örgütü seçim  startını verdi. CHP İzmit, bugün İzmit Kültür Tepesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’nda çelenk töreni düzenledi. Törene; İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut, İKM Başkanı Murat Öztürk, CHP İzmit'in eski ilçe başkanları, SKM üyeleri ile partililer katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile davam etti.

 

CHP İzmit seçime hazır

ERCAN: YOLA ÇIKIYORUZ

Programda konuşan CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, “Haftanın ilk gününde, sabahın erken saatlerinde, 31 Mart yerel seçimleri için hep birlikte İzmit’i güçlü kılmak için yola çıkıyoruz. Çelenk sunumumuzun ardından şehitliğe çıkacağız. Bugün yerel seçimlerin startını veriyoruz” dedi.

 

CHP İzmit seçime hazır

HÜRRİYET: HEP BİRLİKTE SAHADAYIZ

Ardından konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise, “Bugün güzel bir sabah. Seçim startı diyoruz ama usulen diyoruz. Biz hep birlikte sahadayız ama bugün daha güçlü bir giriş yapalım istedik. SKM’mizi çok geniş oluşturduk. Bu sabah SKM üyelerimizle hep birlikte çelenk sunalım ardından şehitliğe çıkalım dedik. Katıldığınız için teşekkür ederim. Hep birlikte o sandıktan güzel sonuçlarla ayrıldığımız bir seçim olsun” ifadelerini kullandı.

 

CHP İzmit seçime hazır

ŞEHİTLİKTE ANMA

Kültür Tepesi'ndeki törenin ardından CHP heyeti, Bağçeşme Şehitliği'ne geçti. Burada gerçekleştirilen anma törende ise şehitler için dualar edilirken, mezarlar ziyaret edilerek karanfil bırakıldı.

 

CHP İzmit seçime hazır

CHP İzmit seçime hazır

CHP İzmit seçime hazır

CHP İzmit seçime hazır

CHP İzmit seçime hazır

CHP İzmit seçime hazır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.