Ara transferde bilanço: +17 milyon TL

Spor 13.02.2024 - 16:23, Güncelleme: 13.02.2024 - 16:23
 

Ara transferde bilanço: +17 milyon TL

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun camiada merak edilen ara transferdeki mali tabloyu açıkladı. Tanque’nin gidişiyle elde edilen kaynak gelen 4 yabancının sezon sonuna kadarki maliyetini karşıladı. Ara dönemdeki geliş ve gidişler artı 17 milyon TL yazdı. Takım güçlenirken, bütçede de rahatlama oldu.

YABANCILARDAN KAZANÇ 142 BİN EURO Kocaelispor Başkanı Engin Koyun önceki akşam katıldığı canlı yayında ara transfer rakamlarını detaylı olarak açıkladı. Koyun giden yabancı oyuncu Tanque’den elde edilen bonservis ve tasarruf edilen tutarın toplam 1 milyon 72 bin Euro olduğunu belirtti, gelen yabancılara(Vukovic, Georgi, Devit ve Ramil) sezon sonuna kadar ödenecek rakamın da 930 bin Euro olduğunu açıkladı. Ara dönemde yabancı futbolcu gidişi ve gelişinden kulübün kazancı 142 bin 500 Euro oldu. Tanque’nin gidişiyle gelen kaynak ara dönemde alınan üç yabancının sezon sonuna kadarki maliyetini karşılamakla kalmadı, üste para da kaldı. YERLİLERDEN 11 MİLYON KAZANÇ SAĞLANDI Başkan Engin Koyun ara dönemde ayrılan yerli futbolculardan elde edilen bonservis, kiralama bedeli ve tasarruf edilen rakamın 14 bin 300 bin TL, gelen yerli oyunculara yani Duhan ile Haşim Arda’ya sezon sonuna kadar ödenecek tutarın da 3 milyon 225 bin TL olduğunu belirtti. Başkan Koyun yerli oyunculardan kulübün kazancısın da 11 milyon 75 bin TL olduğunu açıkladı. Ara transferde yerli ve yabancı geliş ve gidişi sonrasında bilanço artı 17 milyon TL oldu. Ara dönemde yapılan önemli transferlerle takım güçlenirken, özellikle Tahque’nin satışından kazanılan kaynakta bütçede de rahatlama oldu. Ara transferde gelenler          Ara transferde gidenler Ramil                                             Tanque Vukovic                                         Emre Nefis Giorgi                                             Yusuf Emre Gültekin Davit                                              Mert Haşim Arda                                   Alihan Duhan                                             Atabey Lawal
Kocaelispor Başkanı Engin Koyun camiada merak edilen ara transferdeki mali tabloyu açıkladı. Tanque’nin gidişiyle elde edilen kaynak gelen 4 yabancının sezon sonuna kadarki maliyetini karşıladı. Ara dönemdeki geliş ve gidişler artı 17 milyon TL yazdı. Takım güçlenirken, bütçede de rahatlama oldu.

YABANCILARDAN KAZANÇ 142 BİN EURO

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun önceki akşam katıldığı canlı yayında ara transfer rakamlarını detaylı olarak açıkladı. Koyun giden yabancı oyuncu Tanque’den elde edilen bonservis ve tasarruf edilen tutarın toplam 1 milyon 72 bin Euro olduğunu belirtti, gelen yabancılara(Vukovic, Georgi, Devit ve Ramil) sezon sonuna kadar ödenecek rakamın da 930 bin Euro olduğunu açıkladı. Ara dönemde yabancı futbolcu gidişi ve gelişinden kulübün kazancı 142 bin 500 Euro oldu. Tanque’nin gidişiyle gelen kaynak ara dönemde alınan üç yabancının sezon sonuna kadarki maliyetini karşılamakla kalmadı, üste para da kaldı.

Ara transferde bilanço: +17 milyon TL

YERLİLERDEN 11 MİLYON KAZANÇ SAĞLANDI

Başkan Engin Koyun ara dönemde ayrılan yerli futbolculardan elde edilen bonservis, kiralama bedeli ve tasarruf edilen rakamın 14 bin 300 bin TL, gelen yerli oyunculara yani Duhan ile Haşim Arda’ya sezon sonuna kadar ödenecek tutarın da 3 milyon 225 bin TL olduğunu belirtti. Başkan Koyun yerli oyunculardan kulübün kazancısın da 11 milyon 75 bin TL olduğunu açıkladı. Ara transferde yerli ve yabancı geliş ve gidişi sonrasında bilanço artı 17 milyon TL oldu. Ara dönemde yapılan önemli transferlerle takım güçlenirken, özellikle Tahque’nin satışından kazanılan kaynakta bütçede de rahatlama oldu.

Ara transferde gelenler          Ara transferde gidenler

Ramil                                             Tanque

Vukovic                                         Emre Nefis

Giorgi                                             Yusuf Emre Gültekin

Davit                                              Mert

Haşim Arda                                   Alihan

Duhan                                             Atabey

Lawal

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.