PFDK'dan Kocaelispor'a ceza yağdı

Spor 15.03.2024 - 15:53, Güncelleme: 15.03.2024 - 15:53
 

PFDK'dan Kocaelispor'a ceza yağdı

PFDK'dan Kocaelispor'a cezalar yağdı. Yapılan açıklamaya göre Maraton tribün ve Numaralı tribünde 3 blok kapatılırken, Davit Skhirtladze 5 maç ve 19.500 TL para cezası Oğuz Ceylan ise 3 maç ve 19.500 TL para cezası aldı. Yönetici Selçuk Kösemen ise 15 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası verildi

Kocaelispor- Tuzlaspor maçında yaşanan saha olayları ile çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle  yeşil-siyahlı kulüp Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. PFDK'dan Kocaelispor'a cezalar yağdı. Yapılan açıklamaya göre Maraton tribün ve Numaralı tribünde 3 blok kapatılırken, Davit Skhirtladze 5 maç, Oğuz Ceylan ise 3 maç ceza aldı. Yönetici Selçuk Kösemen ise 15 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı verildi. 6 BLOK KAPATILDI Kurul, "Kocaelispor Kulübünün, 10.03. 2024 tarihinde oynanan Kocaelispor- Tuzlaspor A.Ş. Trendyol 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan  Batı Numaralı Alt tribün 112-113-114 ve  Doğu Maraton üst tribün  301-302-303 numaralı bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine" karar verdi. SELÇUK KÖSEMEN'E 15 MAÇ CEZA " Aynı müsabakada Kocaelispor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 56.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, Kocaelispor Kulübü görevlisi Selçuk Kösemen’in, hakem soyunma odası koridorlarında müsabaka hakemlerine yönelik gerçekleştirdiği saldırı, tükürme ve hakaret eylemleri nedeniyle  15 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası ile cezalandırılmasına" ifadeleri kullanıldı. DAVİT'E 5, OĞUZ'A 3 MAÇ CEZA PFDK'dan yapılan açıklamada, " Aynı müsabakada Kocaelispor Kulübü sporcusu Davit Skhirtladze'nin, rakip takım mensubuna yönelik saldırısı nedeniyle 5resmi müsabakadan men ve ve 19.500 TL para cezası  ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Kocaelispor Kulübü sporcusu  Oğuz Ceylan’ın, müsabaka görevlisine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakadan men cezası  ve 19.500 TL para cezası ile cezalandırılmasına" ifadeleri kullanıldı.
PFDK'dan Kocaelispor'a cezalar yağdı. Yapılan açıklamaya göre Maraton tribün ve Numaralı tribünde 3 blok kapatılırken, Davit Skhirtladze 5 maç ve 19.500 TL para cezası Oğuz Ceylan ise 3 maç ve 19.500 TL para cezası aldı. Yönetici Selçuk Kösemen ise 15 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası verildi

Kocaelispor- Tuzlaspor maçında yaşanan saha olayları ile çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle  yeşil-siyahlı kulüp Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. PFDK'dan Kocaelispor'a cezalar yağdı. Yapılan açıklamaya göre Maraton tribün ve Numaralı tribünde 3 blok kapatılırken, Davit Skhirtladze 5 maç, Oğuz Ceylan ise 3 maç ceza aldı. Yönetici Selçuk Kösemen ise 15 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı verildi.

6 BLOK KAPATILDI

Kurul, "Kocaelispor Kulübünün, 10.03. 2024 tarihinde oynanan Kocaelispor- Tuzlaspor A.Ş. Trendyol 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan  Batı Numaralı Alt tribün 112-113-114 ve  Doğu Maraton üst tribün  301-302-303 numaralı bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine" karar verdi.

SELÇUK KÖSEMEN'E 15 MAÇ CEZA

" Aynı müsabakada Kocaelispor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 56.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, Kocaelispor Kulübü görevlisi Selçuk Kösemen’in, hakem soyunma odası koridorlarında müsabaka hakemlerine yönelik gerçekleştirdiği saldırı, tükürme ve hakaret eylemleri nedeniyle  15 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası ile cezalandırılmasına" ifadeleri kullanıldı.

PFDK'dan Kocaelispor'a ceza yağdı

DAVİT'E 5, OĞUZ'A 3 MAÇ CEZA

PFDK'dan yapılan açıklamada, " Aynı müsabakada Kocaelispor Kulübü sporcusu Davit Skhirtladze'nin, rakip takım mensubuna yönelik saldırısı nedeniyle 5resmi müsabakadan men ve ve 19.500 TL para cezası  ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Kocaelispor Kulübü sporcusu  Oğuz Ceylan’ın, müsabaka görevlisine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakadan men cezası  ve 19.500 TL para cezası ile cezalandırılmasına" ifadeleri kullanıldı.

PFDK'dan Kocaelispor'a ceza yağdı

PFDK'dan Kocaelispor'a ceza yağdı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.