Haluk Bozo istifa etti

Spor 10.05.2024 - 16:30, Güncelleme: 10.05.2024 - 16:30
 

Haluk Bozo istifa etti

Hodri Meydan Derneği Başkanı Haluk Bozo istifa etti

Kocaelispor- Sakaryaspor maçı öncesinde şok bir istifa yaşandı.  Hodri Meydan Derneği Başkanı Haluk Bozo istifa ettiğini duyurdu. Haluk Bozo, Hodri Meydan Derneği Başkanlığından istifa ettiğini şu sözlerle duyurdu: " Bugün itibarıyla Hodri Meydan Taraftarlar derneği başkanlığından istifa etmiş bulunmaktayım bana hakkı geçmiş olanlar haklarını helal etsinler benim de bütün Kocaelispor taraftarlarına hakkım helal olsun hepinizi seviyorum Allaha emanet olun." YENİ BAŞKAN Yeni başkan ise Yunus Emre Sönmez oldu.
Hodri Meydan Derneği Başkanı Haluk Bozo istifa etti

Kocaelispor- Sakaryaspor maçı öncesinde şok bir istifa yaşandı.  Hodri Meydan Derneği Başkanı Haluk Bozo istifa ettiğini duyurdu.

Haluk Bozo, Hodri Meydan Derneği Başkanlığından istifa ettiğini şu sözlerle duyurdu:

" Bugün itibarıyla Hodri Meydan Taraftarlar derneği başkanlığından istifa etmiş bulunmaktayım bana hakkı geçmiş olanlar haklarını helal etsinler benim de bütün Kocaelispor taraftarlarına hakkım helal olsun hepinizi seviyorum Allaha emanet olun."

YENİ BAŞKAN

Yeni başkan ise Yunus Emre Sönmez oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.