İzmit Belediyesinin gençlere tatil hediyesi Teneffüs Konserleri başlıyor!

Gündem 17.05.2024 - 11:25, Güncelleme: 17.05.2024 - 11:25
 

İzmit Belediyesinin gençlere tatil hediyesi Teneffüs Konserleri başlıyor!

İzmit Belediyesi, karne alacak ve mezuniyet sevinci yaşayacak olan gençler için Teneffüs Konserleri’ne başlıyor. Üniversite bahar şenliklerine de destek vermeyi amaçlayan konserlerin ilki 14 Haziran’da ünlü müzik grubu Madrigal ile gerçekleşecek

  İzmit Belediyesi, gençlere yönelik düzenlediği kültürel etkinliklere bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Eğitim-öğretim sezonunun bitmesi ile birlikte Teneffüs Konserleri serisine başlayacak olan İzmit Belediyesi, karne alan ve mezun olan gençlere müzik dolu bir hediye verecek.    BAHAR ŞENLİKLERİNE DESTEK Teneffüs Konserleri serisinin ilki 14 Haziran tarihinde ünlü müzik grubu Madrigal’in konseriyle başlayacak. Aynı zamanda üniversitenin bahar şenliklerine de destek olmayı hedefleyen Teneffüs Konserleri ile gençler senenin yorgunluğunu atma fırsatı bulacak.    BİNLERCE GENÇ BİR ARAYA GELECEK Teneffüs Konserleri ile gençlerin sevdikleri sanatçılarla buluşmaları ve müzikle iç içe keyifli zaman geçirmeleri amaçlanıyor. 14 Haziran’da start verecek olan Teneffüs Konserleri binlerce genci bir araya getirecek.İzmit Belediyesi, gençlere yönelik düzenlediği kültürel etkinliklere bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Eğitim-öğretim sezonunun bitmesi ile birlikte Teneffüs Konserleri serisine başlayacak olan İzmit Belediyesi, karne alan ve mezun olan gençlere müzik dolu bir hediye verecek. 
İzmit Belediyesi, karne alacak ve mezuniyet sevinci yaşayacak olan gençler için Teneffüs Konserleri’ne başlıyor. Üniversite bahar şenliklerine de destek vermeyi amaçlayan konserlerin ilki 14 Haziran’da ünlü müzik grubu Madrigal ile gerçekleşecek

 

İzmit Belediyesi, gençlere yönelik düzenlediği kültürel etkinliklere bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Eğitim-öğretim sezonunun bitmesi ile birlikte Teneffüs Konserleri serisine başlayacak olan İzmit Belediyesi, karne alan ve mezun olan gençlere müzik dolu bir hediye verecek. 
 
BAHAR ŞENLİKLERİNE DESTEK
Teneffüs Konserleri serisinin ilki 14 Haziran tarihinde ünlü müzik grubu Madrigal’in konseriyle başlayacak. Aynı zamanda üniversitenin bahar şenliklerine de destek olmayı hedefleyen Teneffüs Konserleri ile gençler senenin yorgunluğunu atma fırsatı bulacak. 
 
BİNLERCE GENÇ BİR ARAYA GELECEK

Teneffüs Konserleri ile gençlerin sevdikleri sanatçılarla buluşmaları ve müzikle iç içe keyifli zaman geçirmeleri amaçlanıyor. 14 Haziran’da start verecek olan Teneffüs Konserleri binlerce genci bir araya getirecek.İzmit Belediyesi, gençlere yönelik düzenlediği kültürel etkinliklere bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Eğitim-öğretim sezonunun bitmesi ile birlikte Teneffüs Konserleri serisine başlayacak olan İzmit Belediyesi, karne alan ve mezun olan gençlere müzik dolu bir hediye verecek. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.