İl başkanları yeniden bir arada

Kocaeli 17.05.2024 - 15:15, Güncelleme: 17.05.2024 - 15:15
 

İl başkanları yeniden bir arada

15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası sık sık bir araya gelen dönemin il başkanları, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu için yıllar sonra yeniden buluştu

15 Temmuz Darbe Girişimi'nin ardından sık sık bir araya gelen dönemin siyasi parti il başkanları, rahatsızlığı sebebiyle evinde dinlenen DSP Kocaeli İl Başkanı Halim Dedeoğlu'nu ziyaret ettiler. 7 farklı siyasi partinin il başkanı, yerel ve ülke sorunlarına ilişkin her ay toplantıda bir araya gelerek konunun muhatapları ile görüşüp çözüm önerileri sunuyorlardı.   YILLAR SONRA Dönemin AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü , Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, BBP İl Başkanı Serhat Duyar, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu'ndan oluşan il başkanları uzun bir aradan sonra Dedeoğlu ziyareti sebebiyle tekrar bir araya gelmiş oldu.    "BENİ MUTLU ETTİ" Ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileten Halim Dedeoğlu, "O günlerde farklı siyasi partilerde siyaset yapıp farklı siyasi görüşlere sahip olmamıza rağmen ilimiz ve ülkemiz için her bir arkadaşımız siyaset üretmeye çalıştı. Bugün tüm il başkanı arkadaşlarımın eksiksiz gelmeleri beni ziyadesi ile mutlu etti. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.  
15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası sık sık bir araya gelen dönemin il başkanları, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu için yıllar sonra yeniden buluştu

15 Temmuz Darbe Girişimi'nin ardından sık sık bir araya gelen dönemin siyasi parti il başkanları, rahatsızlığı sebebiyle evinde dinlenen DSP Kocaeli İl Başkanı Halim Dedeoğlu'nu ziyaret ettiler. 7 farklı siyasi partinin il başkanı, yerel ve ülke sorunlarına ilişkin her ay toplantıda bir araya gelerek konunun muhatapları ile görüşüp çözüm önerileri sunuyorlardı.

 

YILLAR SONRA

Dönemin AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü , Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, BBP İl Başkanı Serhat Duyar, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu'ndan oluşan il başkanları uzun bir aradan sonra Dedeoğlu ziyareti sebebiyle tekrar bir araya gelmiş oldu. 

 

"BENİ MUTLU ETTİ"

Ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileten Halim Dedeoğlu, "O günlerde farklı siyasi partilerde siyaset yapıp farklı siyasi görüşlere sahip olmamıza rağmen ilimiz ve ülkemiz için her bir arkadaşımız siyaset üretmeye çalıştı. Bugün tüm il başkanı arkadaşlarımın eksiksiz gelmeleri beni ziyadesi ile mutlu etti. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

 

İl başkanları yeniden bir arada

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.