Darıca ailesi sağlık için yürüdü

Darıca 27.05.2024 - 14:31, Güncelleme: 27.05.2024 - 14:31
 

Darıca ailesi sağlık için yürüdü

AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları, Aile Haftası nedeniyle Millet Bahçesi’nde düzenlediği sağlıklı yaşam yürüyüşü ile Darıcalılar’ı buluşturdu. ‘Ailemiz istikbalimiz’ yazılı pankartla poz veren Darıca ailesi, güzel bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadı.

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı, tüm kademeleri ile çalışmaya ve üretmeye devam ediyor. İlçe Kadın Kolları, Aile Haftası sebebiyle düzenlediği sağlıklı yaşam yürüyüşü ile Darıcalılar’ı buluşturarak güzel bir etkinliğe imza attı. Vatandaşların hem spor yapmaları, hem de kaynaşmalarını sağlayan sabah yürüyüşü, Darıca Millet Bahçesi’nde gerçekleşti. Programa; Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç ve yönetimi, meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda Darıcalı vatandaş katıldı. DARICA OLARAK KOCAMAN BİR AİLEYİZ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, güzel bir etkinliğe imza atan İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç ve yönetimini kutlayarak, “Aile Haftası’nda yaptığımız sağlıklı yaşam yürüyüşü ile hem spor yaptık, hem de eğlendik. Aile her şeydir” dedi. Sağlıklı yaşam yürüyüşüne eşi Derya Şakar ile birlikte katılan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, “227 bin kişilik nüfusumuzla Darıca olarak kocaman bir aileyiz. Bu anlamlı programı düzenleyen İlçe Kadın Kolları Başkanımız Selma Gülenç ve yönetimine teşekkür ederiz. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun inşallah” ifadelerini kullandı. Yürüyüş sonunda ‘Ailemiz istikbalimiz’ yazılı pankartla poz veren heyet, sabah sporunu noktaladı.
AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları, Aile Haftası nedeniyle Millet Bahçesi’nde düzenlediği sağlıklı yaşam yürüyüşü ile Darıcalılar’ı buluşturdu. ‘Ailemiz istikbalimiz’ yazılı pankartla poz veren Darıca ailesi, güzel bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadı.

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı, tüm kademeleri ile çalışmaya ve üretmeye devam ediyor. İlçe Kadın Kolları, Aile Haftası sebebiyle düzenlediği sağlıklı yaşam yürüyüşü ile Darıcalılar’ı buluşturarak güzel bir etkinliğe imza attı. Vatandaşların hem spor yapmaları, hem de kaynaşmalarını sağlayan sabah yürüyüşü, Darıca Millet Bahçesi’nde gerçekleşti. Programa; Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç ve yönetimi, meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda Darıcalı vatandaş katıldı.

DARICA OLARAK KOCAMAN BİR AİLEYİZ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, güzel bir etkinliğe imza atan İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç ve yönetimini kutlayarak, “Aile Haftası’nda yaptığımız sağlıklı yaşam yürüyüşü ile hem spor yaptık, hem de eğlendik. Aile her şeydir” dedi. Sağlıklı yaşam yürüyüşüne eşi Derya Şakar ile birlikte katılan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, “227 bin kişilik nüfusumuzla Darıca olarak kocaman bir aileyiz. Bu anlamlı programı düzenleyen İlçe Kadın Kolları Başkanımız Selma Gülenç ve yönetimine teşekkür ederiz. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun inşallah” ifadelerini kullandı. Yürüyüş sonunda ‘Ailemiz istikbalimiz’ yazılı pankartla poz veren heyet, sabah sporunu noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.